algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Europa passa per l’Iberostar Estadi

Joaquín Caparrós convoca tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, a més dels joves Pau Marí i Abdon Prats, per al transcendental partit davant el Llevant. La baixa de Ramis complica l’alineació del tècnic

El Reial Mallorca disputa avui davant el Llevant a l'Iberostar Estadi (21.00 hores/C+ Lliga 2) el darrer partit com a local de la temporada, un xoc amb un objectiu que pocs seguidors haurien somiat fa uns mesos. El premi per al vencedor serà apropar-se un poc més a la classificació europea, una utopia que l'equip palmesà ha convertit en realitat gràcies a un gran final de temporada.

Conscient de la importància de la cita, el club s'ha mobilitzat per omplir l'Iberostar Estadi i que els aficionats empenyin el conjunt cap a Europa. Tant Joaquín Caparrós com alguns dels principals jugadors de la primera plantilla han participat en un vídeo per animar els seguidors vermells a acudir a Son Moix.

El Mallorca ocupa la setena plaça de la classificació amb 49 punts, mentre que el Llevant és cinquè amb 52. Un triomf dels vermells els col·locaria en llocs de Lliga Europa, ja que el goal average els afavoriria, després de l'empat a zero aconseguit al Ciutat de València en la primera volta. Guanyant, el Mallorca dependria de si mateix per jugar a Europa l'any que ve, tot i que aquesta possibilitat l'haurà de revalidar en la darrera jornada al Bernabéu.

Caparrós ha convocat tots els jugadors disponibles per a aquest partit, a més d'incloure en la llista els joves Abdon i Pau Marí. Han quedat descartats el sancionat Ivan Ramis, i els lesionats Nunes, Kevin, Ogunjimi i Álvaro.

La sanció del pobler, unida a la baixa de Nunes, donarà una nova oportunitat a Martí Crespí, qui acompanyarà Chico en l'eix de la defensa. On les coses no són tan clares és en el lateral esquerre, després que tant Cáceres com Bigas s'hagin vist afectats per un virus. Caldrà esperar en el darrer moment per veure qui ocupa aquest carril davant els granotes.

Una altra incògnita que es guarda el d'Utrera és saber si tornarà a apostar per N'Sue en el lateral dret o si hi tornarà Cendrós. En atac, la bona actuació d'Alfaro en la segona part davant el Rayo el fa aspirant a un lloc en l'onze titular, malgrat que Víctor i Hemed són la parella habitual per a Caparrós, mentre que per les bandes Pereira i Castro semblen insubstituïbles.

Classificació matemàtica

Una victòria avui del Llevant li permetria segellar de manera matemàtica la presència a Europa el curs que ve. Després de passar pràcticament tota la campanya en llocs europeus, l'equip granota s'ho juga pràcticament tot avui.

El tècnic dels valencians, Juan Ignacio Martínez, no podrà disposar dels lesionats Arouna Koné, Pallardó i Del Horno, ni del sancionat Gustavo Cabral. Tampoc no és segura la participació de José Javier Barkero, inclòs en la llista, però amb una elongació en el bíceps femoral de la cama esquerra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.