algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Caparrós fuig dels elogis

El tècnic vermell advertí del perill que suposa haver rebut “molt de sucre durant la setmana” després de la golejada al Vila-real. Vol que es mantingui la “línia” mostrada fora de casa, però amb “millor resultat”

28670
AppleMark | Jaume Lladó

Joaquín Caparrós va voler fugir dels elogis davant el "difícil" partit que demà enfrontarà el Mallorca amb la Reial Societat. Després d'haver rebut molts de compliments els darrers dies gràcies a la golejada contra el Vila-real, el d'Utrera no vol que les "floretes" de què han estat objecte els seus homes els distreguin del que realment és important.

"Moltes vegades és més complicat afrontar un partit per un equip que ha rebut molt de sucre durant la setmana, perquè fa que et desviïs i perdis l'atenció, al contrari del que passa a un equip que ve de perdre com és el cas de la Reial", explicà el tècnic vermell, que vol aconseguir que els seus homes s'oblidin del que va succeïr la jornada anterior i "no pensin en la classificació".

El Mallorca vol sumar per primera vegada aquest curs dues victòries consecutives. Tot i que l'equip ha patit dues desfetes en els dos darrers desplaçaments -Espanyol i Màlaga-, Caparrós vol continuar amb aquesta tònica.

"Hem de mantenir la línia fora de casa, però amb un resultat final millor, que és el que ens va faltar en els partits contra l'Espanyol i el Màlaga", recordà.

"Beneït problema"

Per al duel d'Anoeta, el tècnic d'Utrera recuperarà Chico, que no participà contra el Vila-real per sanció. D'aquesta manera, amb el jugador andalús disponible, Caparrós haurà d'elegir entre tres opcions per confeccionar l'eix defensiu, tot i que no donà cap pista sobre la seva elecció.

"Beneït problema tenir disponibles tres centrals de la solvència de Chico, Nunes i Ramis. Tant de bo que tinguéssim 25 futbolistes tan igualats", exclamà.

Aquesta elecció podria estar determinada per la que faci al lateral dret. Cendrós continua de baixa i Zuiverloon tornà a quedar fora de la convocatòria. Així, Caparrós té dues alternatives vàlides per ocupar l'ala dreta de la defensa: Chico i Martí Crespí. El tècnic, que digué que l'actuació del pobler contra el Vila-real li agradà, considerà que cada un aporta una cosa diferent.

"Chico domina més el joc aeri, però amb Crespí tenim altres conceptes. Ja ho veurem", digué. Finalment, l'andalús va ser qüestionat sobre la seva renovació. Caparrós reiterà el missatge de concentració absoluta en la pilota i explicà que ara no és el moment de parlar d'aquest assumpte, que encara és prest.

"Ara hem d'estar centrats exclusivament en el que és cada partit. Amb la igualtat existent, el mínim detall marca, ja hi haurà temps per a tot. Ens hem de centrar només a entrenar i a jugar, a recuperar-nos, a tornar a entrenar i a competir. En les coses que podem entrenar i que no són qüestió econòmica, no ens poden guanyar. No és el moment de desviar l'atenció", sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.