algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Zuiverloon, amb els escollits

Joaquín Caparrós assaja amb l’holandès a l’onze dels teòrics titulars en l’entrenament que l’equip realitzà ahir. Tissone i Pina s’exercitaren al marge, però la seva participació contra el Vila-real no corre perill

27714
El lateral holandès sembla que torna a comptar en els plans de Caparrós. | SEMEYAPRESS

Gianni Zuiverloon té opcions d'ocupar el lateral dret de la defensa del Mallorca en el partit que diumenge a partir de les 18.00 hores enfrontarà els vermells amb el Vila-real. Així es va desprendre en l'entrenament que l'equip realitzà ahir dematí a Son Bibiloni, en el qual l'holandès formà en el lateral de l'onze dels teòrics titulars.

La baixa per lesió de Pau Cendrós deixà al descobert el total distanciament que vivien l'holandès i Joaquín Caparrós des del matx de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant la Reial Societat. Des d'aquell duel, el tècnic havia fet una creu a Zuiverloon i l'havia deixat fora de la convocatòries sistemàticament.

Tot i que en reiterades ocasions Caparrós havia posat èmfasi que no tenia cap problema personal amb el defensa internacional sub 23 holandès, la veritat és que el tècnic demostrà la nul·la confiança en el jugador partit rere partit des del fatídic dia de la Reial Societat.

El tècnic d'Utrera preferí cercar una solució alternativa abans que donar la titularitat a Zuiverloon. Així, Martí Crespí i Chico, dos centrals, s'han reconvertit en laterals drets per substituir Cendrós quan aquest ha estat sancionat (contra el Rayo Vallecano) o lesionat, com ara n'és el cas.

D'aquesta manera, sembla que Caparrós ha accedit a donar una altra oportunitat a l'holandès. Així, la pilota és al terrat de Zuiverloon, que té l'opció de demostrar al tècnic que s'havia equivocat deixant-lo fora del conjunt.
L'entrenador escruta aquesta opció davant la baixa per sanció de Chico, encara que recupera Ramis en l'eix de la defensa. Així, Caparrós podria formar una defensa amb l'holandès, Ramis, Nunes i Cáceres, sempre que no torni a posar confiança en Martí Crespí com a lateral.

Per al duel del morbo davant del Vila-real, Caparrós també recuperarà Pep Lluís Martí i Víctor Casadesús, un cop han complit el partit de sanció davant el Màlaga.

Malgrat que ahir no s'exercitaren, el tècnic també podrà disposar de Fernando Tissone i Tomás Pina. Els dos migcampistes, amb molèsties, entrenaren al marge del grup per precaució, i els serveis mèdics del club asseguraren que la seva participació en el duel de diumenge horabaixa a l'Iberostar Estadi no corre cap tipus de perill.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.