algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Ambient enrarit per a un partit decisiu

El Mallorca rep, a partir de les 18.00 hores a l’Iberostar Estadi, el Betis en un matx determinant per als dos conjunts, que lluiten per allunyar-se de la zona de descens. Caparrós perd Aouate per sanció, però recupera Tissone

El Reial Mallorca i el Betis s'enfronten avui a l'Iberostar Estadi (18.00 hores/Canal + Lliga 2 i PPV) en un partit transcendental per al futur dels dos equips a Primera Divisió i que serà dirigit pel col·legiat madrileny Carlos Velasco Carballo. L'ambient no serà el millor, després que la simpatia mostrada cap al rival pel màxim accionista del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, no hagi caigut bé als seguidors vermells amb un partit en què es juguen tant i el fantasma del descens a només tres punts.

L'entrenador del conjunt palmesà, Joaquín Caparrós, podrà tornar a seure a la banqueta després de complir els dos partits -Rayo i Espanyol- amb què fou sancionat en el xoc contra el Reial Madrid de la denovena jornada.

L'andalús perd per al duel contra el Betis el seu porter titular, l'israelià Dudu Aouate, sancionat amb un matx de suspensió després de la seva injusta i -ignorada pel comitè de competició- expulsió davant l'Espanyol, però recupera per al centre del camp l'argentí Fernando Tissone, absent a Cornellà.

El Mallorca, quinzè en la classificació amb 22 punts, necessita una victòria avui davant els andalusos no només per als tres punts, sinó també per trencar una ratxa tan negativa com perillosa a casa: no guanya des del 27 de novembre davant el Racing de Santander (2-1). Després d'aquell enfrontament, l'equip vermell només ha sumat 1 punt de 9 possibles com a local, després de les visites de l'Athletic Club (1-1), el Getafe (1-2) i el Reial Madrid (1-2).

Els triomfs a Saragossa i Vallecas, i l'empat a València davant el Llevant han permès al Mallorca no caure en la zona de descens, però, un cop haver perdut a Cornellà contra l'Espanyol, els punts de casa és fan més necessaris que mai.

Caparrós podria fer diversos canvis en l'onze titular, a més de l'obligada entrada de Calatayud en el lloc del sancionat Aouate, respecte de l'equip que caigué per 1-0 davant l'Espanyol la jornada anterior.

La línia defensiva podria ser la formada per Cendrós, Chico, Ramis i Cáceres, tot i que no s'hi pot descartar l'entrada del portuguès Nunes. Joao Víctor i Martí caurien en el centre del camp per donar entrada a la parella Tissone-Pina, amb N'Sue i Castro ocupant les bandes. La punta d'atac podria ser per a Víctor Casadesús i Marvin Ogunjimi, qui deixaria fora de l'onze Alejandro Alfaro.

Per part seva, la principal baixa de l'entrenador del Betis per al partit d'avui és la del lateral esquerrà Nacho, qui podria ser substituït en l'onze per Chica o pel jugador del planter Álex Martínez. El Betis tampoc no arriba en el seu millor moment a Palma després de caure consecutivament davant el Barcelona i el Granada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.