El Manacor no pot amb l'Hospitalet a la Copa (1-4)

El conjunt de Ferriol i Mut pecà de falta de rodatge davant un Hospitalet que arribà per endur-se'n l'eliminatòria

MANACOR 1
HOSPITALET 4

MANACOR: VIves (3), Bonete (3), Quique (2), Julio (2), Pujades(2), barbon (3), Rafa (2), Bielgili (2), Lluis (2) Nico (2), i Llull (2.). Canvis: Abel (3) per Julio al minut 38; Roberto (2) Rafa al minut 38 i Campins (2) per Bielgili al minut 57.

HOSPITALET
: Cravitotto (2), Peque (2), Viale (3), Ivan Hammouch (3), Pedraza (2), Adai (s.c), Coromines (2), David Prats (2), Pol (3), Cirio (2). Canvis Haro (3) pr Aday al minut 12,; Àngel Sáchez (2) per Coromines, Sergio Castaño per Pedraza (2).

GOLS
: 0-1: minut 20, David Prats. 0-2: minut 29 Coromines. 0-3: minut 36 Cirio. 1-3: minut 52, Barbón. 1-4 minut 74, Haro.

ÀRBITRE
: Pintado Calero (2) que amoenstà els locals Rafa i Julio i expulsà, al minut 19, Quique. Per part dels visitants, Pau i Peque.

INCIDÈNCIES
: Ple a l'estadi de na Capellera, aproximadament entre 700 i 800 persones donraren suport a l'equip local.

El Manacor, amb la seva dupla d'entrenadors Xavi Ferriol i Jaume Mut, va aprofitar el partit de Copa del Rei per donar minuts a jugadors que no han jugat regularment. És a dir, va fer el mateix que els grans equips i ho va pagar molt car. L'Hospitalet, en canvi, vingué per endur-se'n l'eliminatòria i no ha tingut gaires dificultats.
Els primers 15 minuts foren de joc d'una àrea a l'altra, però l'Hospitalet sempre fou més rapid que el Manacor. Tot i això, la primera ocasió fou cread pel conjunt local en el minut 18, quan Nico gairebé anotà, amb una gran aturada Craviotto. Al contraatac, Quique va abatre un davanter de l'equip català, la qual cosa provocà el penalti i l'expulsió del defensa manacorí, una decisió correcta per part del col·legiat, ja que era el darrer jugador.

David Prats va ser l'encarregat de llançar-lo, i no va fallar. I aquí començà l'error més greu del dos entrenadors a càrrec de l'equip blanc-i-vermell, ja que baixaren Barbon a la posició de central i l'Hospitalet tingué així moltes facilitats. A causa d'això, Corominas se n'anà de Barbon i arribà el segon gol del conjunt de Llobregat, al minut 29. A partir d'aquí, el domini va ser total per part de l'Hospitalet. Al minut 36, Cirio va fer el 0-3 de penal, i així s'arribà al descans. Pareixia que el Manacor perdria per golejada, ja que cada vegada que intentaven crear una ocasió de gol a la porteria de Craviotto, li feien un gol. A la segona part Barbon va fer un golarro de falta directa per tot l'escaire i féu pujar el 1-3 (minut 52). A partir d'aquí, el conjunt local va dominar, tot i que fou un domini fictici, ja que tenien un home menys i els rivals no tenien presa, es donaven per satisfets amb l'1-3. Al minut 74, Haro va fer un gran gol que passà per davall dels braços de Vives. Al minut 80, Nico va tenir una gran ocasió per retallar distàncies, però la pilota tocà el pal.