algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cúper fitxa pel Racing

L'extècnic del Mallorca es compromet amb el club cantàbric per a la propera temporada i torna a la Lliga després d'haver entrenat l'Aris de Salònica grec

Héctor Cúper, una de les figures més estimades de la història del mallorquinisme, torna a la Lliga espanyola. L'entrenador argentí substituirà Marcelino García Toral com a tècnic del Racing Club de Santander per a la campanya 2011-12, anuncià ahir migdia el club cantàbric a través de la web oficial. D'aquesta manera, l'home que va exercir de tècnic vermell entre els anys 1997-99 i 2004-06, es tornarà a asseure a la banqueta de Son Moix, això sí, a la de visitant.

El preparador nascut a Chabás s'ha compromès amb el Racing per una temporada i agafa així el relleu de Marcelino, que ha rescindit el contracte que el lligava amb l'entitat per fitxar pel Sevilla. El conjunt cantàbric era fins ahir -amb l'Atlhetic de Bilbao, en procés d'eleccions- l'únic de la Lliga que encara no havia decidit l'inquilí de la banqueta per al proper campionat. L'argentí era una de les opcions que manejava el conjunt d'El Sardinero i aquesta vegada ha guanyat la partida a un altre sud-americà, l'uruguaià Martín Lasarte, exentrenador de la Reial Societat, que durant les darreres setmanes havia sonat fort per agafar el timó de l'equip de Santander. Tot i això, el president, Francisco Pernía, s'ha decantat a favor d'Héctor Cúper.

Finalment, el també extècnic del València, el Betis, l'Inter de Milà i el Parma, entre altres conjunts, signà el contracte amb el club cantàbric devers les 15.00 hores d'ahir dimecres. Es reincorporarà així a la competició espanyola després d'haver estat dues temporades, del 2009 al 2011, en l'Aris de Salònica grec. Entre les fites més destacades del nou preparador verd-i-blanc, cal recordar que guanyà la Supercopa d'Espanya amb el Reial Mallorca, el 1998, i amb el València el 1999 i que quedà subcampió de la Copa i la Recopa amb els vermells i de la Lliga de Campions amb els blanc-i-negres. A més a més, va ser nomenat segon millor entrenador de l'any segons la Federació d'Història i Estadística (IFFHS) el 2000. Cúper arribarà a Santander amb José Carlos Fandagushi com a segon entrenador i amb Àngel Puebla com a preparador físic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.