algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

L'Audiència dóna la raó al Mallorca en el plet per la Lliga Europa

L'organisme jurídic ratificà la competència de la jutgessa concursal en contra del recurs de l'RFEF

L'Audiència Provincial de Palma ha donat la raó al Mallorca en el litigi amb la Federació Espanyola per la plaça per a l'Europa League de la temporada passada, una llicència que li fou retirada pels seus problemes econòmics. L'advocat del Mallorca Miquel Coca confirmà que la secció cinquena de l'Audiència de Palma desestimà el recurs de l'RFEF contra la decisió de la jutgessa mercantil de Palma, Encarnació González, que ordenava que retirassin la llicència al Mallorca.

La jutgessa instava l'òrgan rector a abstenir-se "de tramitar qualsevol acció o expedient que pogués tenir com a conseqüència la revocació de la llicència UEFA atorgada al Mallorca per raó de la seva declaració en estat de concurs". Aleshores, l'RFEF interposà un recurs contra la sentència perquè es determinàs si la jutgessa del concurs era competent en aquesta qüestió, un recurs que es desestimà el 28 de juliol.

Ara, l'Audiència de Palma dóna la raó al Mallorca i recorda que la llei concursal atribueix al jutge del concurs la jurisdicció exclusiva en les matèries d'especial transcendència per al patrimoni del deutor i afegeix que la llicència UEFA concedida en el seu moment al Mallorca constitueix un element de l'actiu i que la participació en la competició europea hauria suposat un ingressos per al club.

El Mallorca manté un altre contenciós contra la UEFA. Per aquesta raó, la resolució que prevegi qualsevol possible mesura compensatòria de tipus econòmic encara no es coneix.
Tot apunta que el conflicte es resoldrà a final d'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.