nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

Mut: “Confiam en les nostres possibilitats”

El tècnic del Manacor mostrà optimisme amb vista a remuntar el tres a zero advers que portaren del partit d'anada a Amorebieta

"Confiam en les nostres possibilitats". Així d'optimista es va mostrar Jaume Mut, entrenador del Manacor, amb vista a remuntar el tres a zero advers assolit davant l'Amorebieta en la fase d'ascens a la Segona Divisió B. Diumenge a les 12.00 del migdia, els manacorins, campions del grup balear de Tercera, cercaran l'ascens directe a la divisió de bronze del futbol espanyol, una missió que el tècnic no considerà "impossible". Els exemples del Santanyí i de l'Eivissa els donen fe en les seves forces.

"Impossible no ho serà. Tenim l'exemple d'altres equips de les Illes. Fa dos anys, el Santanyí aixecà un 3-0 i el darrer ascens de l'Eivissa també fou superant un 3-0 a casa seva", recordà Mut, qui per assolir-ho té clar que no s'han de fer enfora del camí que els portà a aixecar el títol de campions. "Confiam en les nostres possibilitats, les mateixes que ens han portat a ser els campions de la Tercera balear, i això és el que intentarem imprimir diumenge", explicà l'experimentat tècnic. D'aquesta experiència de l'entrenador neix un altre dels motius que reforcen la seva confiança a poder capgirar l'eliminatòria. I és que Mut relatà que en cap de les anteriors fases d'ascens que havia disputat com a tècnic manacorí la ciutat no havia estat tan il·lusionada amb l'equip.

"Havia tingut la sort, en l'anterior etapa en el Manacor, de disputar tres eliminatòries d'ascens i ni en el primer partit no havia vist el poble ni la mateixa plantilla amb tanta il·lusió per remuntar l'eliminatòria. És admirable que hi hagi tanta gent a Manacor que confiï que l'equip pot remuntar el 3-0 contra el campió del grup basc. Com a entrenador, no record que mai hi hagi hagut una situació i uns moments com els que es viuen ara", explicà.
Mut va voler deixar molt clar que en el seu horitzó no hi apareix caure eliminats, tot i tenir una altra opció d'ascens (els campions de grup eliminats a la primera eliminatòria entren al bombo de la segona).

"Treballam per intentar superar aquest partit. De moment no apareix en el nostre horitzó entrar en la segona fase. Tenim totes les forces posades en el duel contra l'Amorebieta", afirmà. Finalment, Mut, qui, malgrat no voler-ho posar com a excusa, recordà que l'actuació de l'àrbitre en el matx d'anada en determinà el resultat, va apuntar que l'expulsió de Diego no li trastocarà els plans, perquè "confiam molt en els 22 jugadors i per a aquest partit no ens trastoca res. Allò que ens va trastocar va ser disputar setanta-cinc minuts amb un jugador menys".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.