• Màx: 17°
16°

El Madrid venç i el Barça ha d'esperar (4-0)

Cristiano Ronaldo no va faltar a la cita amb el gol i n'anotà tres. Aquest resultat obliga avui els blaugranes a puntuar a València si volen celebrar ja el títol

REIAL MADRID 4
GETAFE 0

REIAL MADRID: Adán, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Lass Diarra, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo i Higuaín. Benzema per Higuaín, Adebayor per Özil i Mejías per Adán

GETAFE
: Ustari, Miguel Torres, Cata Díaz, Mario, Mané, Boateng, Casquero, Arizmendi, Parejo, Sardinero i Colunga. Miku per Sardinero, Mosquera per Casquero i Borja per Parejo.

GOLS
: 1-0: minut 23, Cristiano Ronaldo.
2-0: minut 57, Cristiano Ronaldo.
3-0: minut 76, Benzema.
4-0: minut 90, Cristiano Ronaldo de penal.

ÀRBITRE
: Ramírez Domínguez (andalús). Amonestà amb targeta groga el local Carvalho, i els visitants Boateng i Mané.

El Reial Madrid no fallà ahir davant el seu públic i superà un lluitador Getafe per 4-0, resultat que provoca, de passada, que el FC Barcelona hagi d'esperar com a mínim fins avui per poder celebrar el tercer títol de Lliga consecutiu. José Mourinho no va tenir contemplacions a l'hora de fer l'alineació i només prescindí d'Iker Casillas entre els titulars més habituals. Els blancs pràcticament no s'hi jugaven res, tot i que el seu orgull i la possibilitat que Cristiano Ronaldo sigui pitxitxi varen ser motivació per a ells.

També Míchel va treure totes les armes i amb raó, ja que els blaus juguen per evitar el descens. La derrota ha complicat molt la vida al Getafe, perquè ara només té un punt de marge respecte del Saragossa, que juga avui.
El Madrid no sortí a especular i en pocs minuts ja havia provat l'estat de forma d'Ustari. El primer gol del partit arribà en el minut 23, quan Cristiano envià de cap al fons de la xarxa una centrada d'Özil. En la segona part es va mantenir la tònica. El Madrid dominà i el Getafe hi posà tot el cor per intentar l'empat. Tanmateix, en comptes d'això, va arribar el segon dels blancs, novament obra d'un Ronaldo que va llançat cap al pitxitxi; el tercer, anotat pel francès Benzema, i el quart, novament obra del portuguès i des dels onze metres.