algo de nubes
  • Màx: 19.78°
  • Mín: 12.82°
19°

Laudrup no oblida

El tècnic danès entén “els sentiments” de l'afició mallorquinista contra el Vila-real i aposta per arribar als 45 punts

L'entrenador del Reial Mallorca, Michael Laudrup, espera aconseguir demà una victòria "especial" davant el Vila-real. El danès prioritza la necessitat de sumar punts en l'excepcionalment competitiva cursa per la permanència, però sap que demà té un partit amb història marcat en l'agenda dels aficionats de l'estiu ençà. "La meva filosofia és que s'ha de perdonar, però no oblidar", avisà Laudrup, qui afirmà que aconseguir una victòria "seria satisfactori, perquè asseguraríem estar una temporada més a Primera, tot i les adversitats que ha travessat el club".

El tècnic mallorquinista es mostrà comprensiu amb els aficionats vermells, mobilitzats durant les darreres setmanes pensant en la visita del Vila-real. "El futbol és un estat d'ànim, són sentiments. Cadascú fa en cada moment el que creu que ha de fer i em sembla bé, siguin aquests positius o negatius cap a un equip. I els meus jugadors també tenen sentiments".

Laudrup no es va alegrar especialment de la derrota del Vila-real contra el Porto. "No som una persona que desitgi mal a ningú. Per mi, la revenja la vull quan tingui l'equip davant, i en aquest cas serà diumenge, no quan juga altres competicions", indicà. L'entrenador nòrdic definí el partit com "una mica especial i molt important esportivament parlant". I és que després de la darrera jornada, en què el Mallorca perdé i quasi tots els seus rivals directes guanyaren, Laudrup ha fet els comptes. "Més que preocupació, el que hi ha és respecte pel futbol d'alt nivell i les xifres. Enguany es podria baixar amb 43 punts, seria el primer cop, per això hem de cercar els 45, perquè tenim el goal average en contra amb bastants d'equips i faig comptes que l'Osasuna, el Deportivo, el Saragossa i el Getafe guanyin els seus partits a casa", comentà el danès, qui afirmà que en cas d'aconseguir la victòria es podrien oblidar de fer càlculs. "No podem queixar-nos de les derrotes del Madrid i del Barcelona. Són humans i poden perdre. El Barça, la darrera jornada, juga contra el Màlaga sis dies abans d'una final de Champions. Seria lògic que jugàs amb el segon equip. Jo ho faria", precisà.

Un rival molt difícil

Laudrup ressaltà la qualitat del Vila-real, malgrat la rivalitat. "Davant tindrem un equip molt, molt bo. És el quart classificat i arribà a les semifinals de la Lliga Europa", assenyalà el tècnic, qui vol aprofitar les conseqüències del partit de dijous. "Vindran cansats i això ho hem d'aprofitar. Haurem de pressionar-los molt i llevar-los la pilota, perquè si tenen un 70% de possessió no es cansaran", assegurà, i avançà que el Mallorca "jugarà amb dos puntes".

Tot i la baixa d'Aouate, l'entrenador confia que Lux realitzi un bon paper. "L'altre dia el vaig veure molt bé, sobretot a l'hora de sortir cap a la pilota. Això és molt important, perquè el Vila-real té davanters molt ràpids".

Per finalitzar, Michael Laudrup es va mostrar irònic quan se li preguntà si s'havia oferit per entrenar el València la pròxima temporada. "S'ha parlat de la selecció danesa, del Bayern, de l'Hamburg i ara del València. Seria el primer entrenador a treballar en quatre equips. Qui diu que m'he oferit a un club és que no em coneix bé", conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.