• Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

El Vila-real s'acomiada d'Europa (3-2)

L'equip de Garrido s'imposà al Porto, però en cap moment va poder capgirar l'eliminatòria. Els dragoes s'enfrontaran al Braga en una inèdita final portuguesa

VILA-REAL 3
PORTO 2

VILA-REAL: D. López; Mario, Musacchio, Bruno, Capdevila; Cani, Matilla, Cazorla; Nilmar, Marco Rubén i Rossi
Marchena per Matilla, Wakaso per Cazorla i Senna per Nilmar.

PORTO
: Helton; Sapunaru, Rolando, Otmendi, Àlvaro Pereira; Fernando, Guarín, Moutinho, Cristian Rodriguez, Falcao i Hulk James Rodriguez per Cristian Rodriguez, Souza per Moutinho i Micael per Fernando.

ÀRBITRE
: Gianlucca Rocchi (italià). Amonestà els locals Bruno i Wakaso, i els visitants Otamendi, Sapunaru, Falcao i Micael.

El Porto, gràcies als gols que va marcar just abans i després del descans, no va donar opció al somni del Vila-real de remuntar el 5-1 rebut a l'anada, tot i que durant la primera mitja hora de partit la gesta semblà possible. Tot i que el Vila-real va començar bé, i que va marcar aviat, la mala fortuna en el primer gol del Porto, aconseguit poc abans del descans, va decantar l'eliminatòria a favor del conjunt portuguès, que rematà l'equip espanyol en el seu primer atac de la segona meitat. Al Vila-real li quedava l'amor propi, i hi va recórrer per poder oferir una victòria a la seva afició en el comiat d'una Lliga Europa en què ha rendit a un gran nivell.

Els de Castelló s'avançaren al marcador gràcies a Cani, però, just abans i després del descans, Hulk i Falcao sentenciaren l'eliminatòria. Finalment, Capdevila i Rossi capgiraren el marcador, però la victòria fou estèril.
Els del Porto s'enfrontaran a la final als seus compatriotes del Braga, que superaren el Benfica per 1 gol a 0.