nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

...i altres herbes

Pep Sansó
Encara estic bocabadat. Em diu un bon amic, sempre ben informat, que Pep Sansó, coordinador del futbol formatiu, pot abandonar el Reial Mallorca en acabar la temporada. Es tracta, senzillament, d'un rumor, tot i que ja sabeu que el rumor és el pas previ a la notícia. No m'estranyaria, idò, que Pep Sansó acabàs deixant la Societat Anònima Esportiva. De fet, i ara abandonam el terreny sempre pantanós de la rumorologia, us puc ben assegurar que a Sansó hi ha molts coses que no li agraden de la seva actual feina en el Reial Mallorca. M'agradaria també deixar ben clar que la partida de Sansó, si és que finalment es concreta, no serà com a conseqüència d'una decisió de Llorenç Serra Ferrer, sinó fruit de la reflexió personal de l'encara coordinador del futbol formatiu. Sansó, en definitiva, no serà destituït, sinó que el seu adéu serà producte de la seva dimissió. Ho dic perquè és ben segur que n'hi haurà de malintencionats que justificaran la partida de Sansó recordant el descens del filial a Tercera Divisió.

En aquest sentit, un entrenador que també coneix bé Sansó m'assegura que el coordinador del futbol formatiu ja pronosticà el descens del Mallorca B abans de l'inici de la temporada. M'estranya, però... Ah, per cert, Sansó té una relació més que cordial amb Cedric, que ha acabat la temporada com a segon de Vicente Engonga. Intentem ara fer un exercici per esbrinar què punyetes pot provocar que Sansó decideixi abandonar el Mallorca. Mirau, Sansó, encara que ja dic que no és sant de la meva devoció, és un tècnic de forta personalitat. Ningú no li podrà negar mai. I sembla que a Sansó li agrada treballar, participar en les decisions, sentir-se útil... Ningú no s'ha d'estranyar si Sansó, finalment, abandona el club i no justifica amb gran claredat la seva decisió. És ben possible que no s'atreveixi a explicar públicament que Serra Ferrer no ha après encara a delegar. Vull dir que Serra Ferrer ho controla absolutament tot i fa poc partícips els treballadors de l'entitat. En aquest sentit, es fa del tot imprescindible per al futur de l'entitat que el màxim accionista aprengui a confiar amb el personal de l'entitat. Tard o d'hora veurà que no pot controlar-ho tot, saber-ho tot, decidir-ho tot. Esperem que no sigui massa tard.

Laudrup
El tècnic danès Michael Laudrup té contracte amb el Reial Mallorca fins al trenta de juny del 2012, és a dir, que li queda encara una temporada més. Ara bé, hi ha diferents factors que fan pensar en la possibilitat que Laudrup no compleixi el seu contracte i abandoni el Mallorca el trenta de juny. Personalment, crec que seria una pèssima notícia per al Mallorca l'adéu d'un tècnic com Laudrup. Hi ha un bon grapat de decisions de l'entrenador que no entenc, però... Per exemple, per quina raó va jugar diumenge passat Joao Víctor de lateral i no Pau Cendrós? O, per què Ayoze fou titular, si tot fa pensar que abandonarà el club, i Kevin va ser a la banqueta? No hi trob explicació, però davant la temporada que està fent l'equip... Laudrup té credibilitat més que suficient.

Salvats?
Que ningú no es posi nerviós. Estic ben convençut que aquest Mallorca aconseguirà la permanència. No encert a comprendre els dubtes. Aquest equip ha demostrat que és fiable. Segur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.