muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Reial Mallorca obre l'exposició pública del seu projecte per al Lluís Sitjar

L'entitat proposa construir un estadi nou cobert amb capacitat per a entre 25.000 i 30.000 espectadors

123774
Imatge del març passat, quan la directiva del club presentà el projecte del nou estadi. | MONSERRAT

El RCD Mallorca realitza avui la primera exposició pública oberta a tots els ciutadans del seu projecte per a l'estadi del Lluís Sitjar de Palma, després de la petició formulada al club per l'Associació de Veïns del barri d'Es Fortí. Segons ha informat l'associació, la idea és que tots els veïns coneguin en profunditat que el club esportiu ha proposat per a la infraestructura degradada. L'exposició pública tindrà lloc aquest dilluns a partir de les 19.00 hores al local de l'Esplai de Gent Gran del barri d'Es Fortí (carrer de Francesc Martí i Mora 1- Galeries Es Fortí).

L'associació ha assenyalat que, fins a la data, el RCD Mallorca ha anat explicant el projecte a tots els col·lectius afectats, així com als partits polítics que han volgut conèixer-lo. Ara seran els ciutadans els que tinguin l'opció de conèixer de primera mà el projecte i plantejar qualsevol pregunta o dubte que els pugui suggerir el projecte. Està prevista la projecció d'un vídeo del Nou Lluís Sitjar, una mostra d'onze plafons explicatius del projecte, així com l'exposició de la maqueta del nou estadi perquè tots els assistents puguin veure-la ' in situ'.

L'exposició estarà presidida pel president del RCD Mallorca, Jaume Cladera; el conseller del club, Gabriel Cerdà; el president de l'Associació de Veïns d'Es Fortí, Salvador Maimó; i la presidenta de L'Esplai de la Gent Gran del barri Es Fortí, Toñi Medina. L'associació ha detallat que a les 19.00 hores es farà una presentació per a tots els veïns i interessats de la zona i a les 20.00 hores tindrà lloc una segona més específica per als comerciants que vulguin conèixer el projecte de reactivació econòmica del barri.

Projecte del RCD Mallorca

Es pot recordar que el RCD Mallorca ha proposat construir als terrenys del Lluís Sitjar un nou estadi cobert amb capacitat per a entre 25.000 i 30.000 espectadors i que substituiria a l'actual Son Moix, les grades del qual es tomarien, a fi de remodelar aquest estadi per convertir-lo en un complex esportiu amb camps de futbol; pistes de tennis; pistes de pádel i zones de pràctiques de golf. L'esmentat projecte permetrà la creació de 2.500 llocs de treball directes i preveu la construcció d'un centre de lleure amb un centre comercial, instal·lacions de lleure familiar, una zona de restauració, un gimnàs i un aparcament.

El pla preveu que el nou estadi compti amb entre 25.000 i 30.000 seients per al públic general; 872 seients VIP; 178 a la llotja presidencial i llotges VIP-Hospitality amb capacitat per a 872 espectadors i amb una superfície de 4.563 metres quadrats. A més, disposarà de 2.676 m2 de zones de restauració; un hotel de 3.191 m2 amb 60 habitacions; 805 m2 de sales polivalents; 1.469 m2 d'oficines del club; sala de premsa multiusos convertible en auditori per a 500 persones; zona de premsa de 1.993 m2 i banys que ocuparan una superfície de 1.804 m2.

D'altra banda, comptarà amb magatzems de 1.815 m2; un museu de la història del RCD Mallorca; un museu interactiu per a artistes locals en zones comunes; un aparcament de 1.037 m2 i un aparcament del centre comercial amb 3.467 places i 94.664 m2 de superfície.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 12 anys

No entenc que hem de florir amb un nou estadi si ja hi ha Son Moix. La veritat, no som Mallorquinista però és que a part crec que no fa falta, a no ser que ens cedeixin Son MOIX AL bALEARES.
Tot plegat fa pudor a pelotasso, a mangarrufa i a corruppció!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente