muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
18°

La motivació

A mesura que em faig gran em costa més recuperar-me de les festes. Dissabte vaig ser, lògicament a la gran festa "Mallorca, m'agrada!", que es va fer a la plaça Major de Palma i en la qual participaren devers 10.000 persones (i no només 1.000 com va escampar una agència, hem de suposar que per una errada tipogràfica). La festa va ser llarga, però s'acabà a una hora prudent, però amb els voluntaris que garantiren el bon funcionament de la festa allargàrem una mica més la nit.

L'endemà, diumenge 1 de maig, Dia del treballador, diumenge de l'Àngel i dia del matx entre el Racing de Santander i el Mallorca, em vaig aixecar ben prest, devers les sis del matí i, en obrir la porta de ca meva, situada a uns quatre quilòmetres de Son Rossinyol, encara se sentia la remor de la Fiesta de Abril. Convé retenir les dades, perquè aquesta setmana que comença avui parlarem del diferent tracte que reben els esdeveniments que se celebren a Palma. Us en contaré més detalls en qualque article específic de qualque altra secció.

Encara no m'he recuperat, tampoc, de la roda de premsa que va perpetrar José Mourinho després del partit d'anada de la semifinal de la Lliga de Campions entre l'equip que, inexplicablement, encara dirigeix i el Barça. També hauré de fer un article monogràfic del tema, però deixem apuntat que és ben cert que el tècnic portuguès va quedar retratat. Però no és menys cert que també quedaren ben retratats els "col·legues" representants dels mitjans de comunicació que eren presents a la compareixença i que no tengueren coratge de fer-li les preguntes pertinents.

I parlant de matins de diumenge amb caparra, el Mallorca, autèntic conillet d'Índies de la competició lliguera, estrenarà partit en diumenge migdia i ho farà, ni més ni menys, que en el partit contra el Vila-real.

Un partit que, ben segur, tendrà més història que el que varen "disputar" el Racing i el Mallorca. Partit horrorós, en què el conjunt local aconseguí l'objectiu d'arribar als quaranta punts, que encara no li garanteixen la permanència, però que el situen molt bé per assolir-la. I dels pupils de Laudrup, ben poca cosa en podem destacar. El Mallorca és, aquesta temporada, un conjunt dual, bipolar, capaç de plantar cara al Barça i al Madrid i de no plantar-ne a conjunts que són a la part baixa de la classificació.

El Mallorca de la present temporada pateix moments de desconnexió, hi ha partits en què els futbolistes semblen mancats de motivació, boten al terreny de joc massa relaxats.

Segons la meva modesta opinió, el partit d'ahir, penal tudat inclòs, és una mostra d'aquesta poca motivació que aparenten els vermells en qualque partit concret.

Tanta sort que ja tenim els 42 punts que garanteixen, més o menys, la permanència i segur que en el proper compromís contra el Vila-real la cosa no es perdrà per aquesta (aparent) manca de motivació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.