muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Desfeta madridista davant el Saragossa 2-3

MADRID 2
SARAGOSSA 3

MADRID: Casillas, Sergio Ramos, Garay, Carvalho, Nacho, Pepe, Granero, Canales, Kaká, Benzemá i Higuaín.
Marcelo per Nacho, Di Maria per Canales, Ozil per Granero

SARAGOSSA: Doblas, Diogo, Jarosik, Lanzaro, Da Silva, Obradovic, Jorge López, Ponzio, Gabi, Lafita i Uche.
Paredes per Obradovic, Pinter per Lanzaro i N'Daw per Lafita

GOLS: 0-1: minut 41, Lafita
0-2: minut 54, Gabi (p)
1-2: minut 62, Sergio Ramos
1-3: minut 77, Lafita
2-3: minut 85, Benzemà

ÀRBITRE:
Ayza Gámez (Col·legi valencià). Amonestà el local Di Maria i els visitants Jarosik, Diogo, Jorge López i Doblas. Expulsà el jugador del Reial Madrid Carvalho per dues targetes grogues.

Les poques esperances que podia tenir el Reial Madrid de disputar el títol de Lliga al Barcelona s'esvaïren ahir amb la
derrota de l'equip blanc al seu camp per 2 gols a 3 davant el Saragossa. El pla B, que tan bé funcionà a Mestalla davant el València, no donà fruit contra el conjunt entrenat per Javier Aguirre.

La desfeta al Bernabéu, que va tenir lloc després de la caiguda de dimecres com a locals 2-0 davant el Barcelona en el primer duel de la semifinal de la Lliga de Campions, hauria permès al Barça sentenciar el campionat en cas de victòria. Dos gols d'Àngel Lafita, el primer aprofitant una gran errada d'Iker Casillas, i un de Gabi des del punt de penal donaren el triomf al Saragossa, dirigit pel tècnic mexicà Javier Aguirre i que lluita per fugir del descens, mentre que Sergio Ramos i Karim Benzema marcaren per al conjunt anfitrió, que acusà l'absència d'homes importants com Cristiano Ronaldo i Xabi Alonso.

El proper repte dels blancs en la Lliga és la visita al camp del Sevilla. No hi podrà viatjar Di Maria, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació d'amonestacions, com tampoc el defensor Ricardo Carvalho, que va ser expulsat en el minut 87 per una segona targeta groga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.