nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

El Santa Maria es col·loca líder

La derrota de La Unió a casa del Condor dóna el lideratge de Tercera Regional del grup B al Santa Maria

El Ses Salines es manté una jornada més com a líder de la categoria de Tercera Regional A. Malgrat no haver aconseguit més que un empat per 1-1 al compromís jugat davant el Rotlet Molinar B, que ara mateix es troba a la quarta plaça de la taula, el Ses Salines continua al seu lloc de privilegi. Amb nou partits guanyats dels deu que ha jugat, aquest equip ja suma 28 punts.
Per altra banda, l'Sp. C. Palma B, anteriorment tercer classificat a la taula, puja, de moment, un lloc, ja que el Montaura, anterior segon classificat, va veure com el partit amb l'Escolar B era ajornat, i també perquè l'Sp. C Palma B guanyà per un resultat de 1-3 el seu enfrontament davant un Vilafranca que no fou rival.
A Tercera Regional B, el Santa Maria, anteriorment a la tercera plaça, pujà aquesta darrera jornada fins a la primera posició. Mentre aquest conjunt guanyava el Son Sardina per un marcador de 1-2, La Unió B, anterior líder, i el P. Sin Gotleu, que era segon, eren derrotats en els partits que jugaven amb el Condor i el Pina, respectivament.
Així doncs, el Santa Maria, amb sis victòries i 10 punts sumats a la present lliga, és el flamant capdavanter d'aquesta categoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.