• Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

El Ferreries suma un punt

Els blaugranes empataren davant el Sant Rafel, fet que apropa l'equip menorquí a la zona de la permanència. Els eivissencs igualaren el matx en el tram final

43220
Moment en què el Ferreries marca el seu únic gol, enla primera meitat de l'enfrontament. | Carme Fontestad

FERRERIES 1
SANT RAFEL 1

FERRERIES: David Conejo (1), Adan Ben-hakim (1), Francisco Julián (1), Raül Marquès (1), Roberto Pulido (1), Miguel Bosch (1), Hèctor Carreras (1), José Miguel (1), Paulo Cesar (1), David Pons (1) i Jesús Sastre (1).
Abel Gomila (1) per Miguel Bosch, Bartomeu Dídac (1) per Hèctor Carreras i Joan Alzina per Francisco Julián.
SANT RAFEL: Jorge Olmos (1), Juan Ibáñez (1), Javier Devesa (1), Pedro Moreno (1), Jesús Fraga (1), Ivan Guzman (1), José Antonio Roldan (1), Josep A. Gomes (1), José Ramón (1), José Luis Pérez (1) i Carlos Fernández (1).
Víctor Hurtado (1) per José Antonio Roldan, Javier Ramón (1) per Pedro Moreno i Daniel Gomez (1) per José Luis Pérez.
1-0: minut 19, Francisco Julián
1-1: minut 86, Carlos Fernández.
ÀRBITRE: Àngel Rodado Rodríguez (0). Malament. Amonestà amb targeta groga David Pons, José Miguel, Hèctor Carreras, Jesús Sastre, Adan Ben-hakim, Francisco Julian i Bartomeu Dídac pel Ferreries, i Carlos Fernández i José Antonio Roldan pel Sant Rafel. Expulsà amb doble amonestació el visitant José Luis Pérez en el minut vuitanta-set.

El Ferreries i el Sant Rafel varen empatar en un partit en el qual cada equip va guanyar una part.
En la primera meitat, el Ferreries va sortir al terreny de joc amb molta força i va obtenir el domini de la pilota. Així, en el minut denou, Francisco Julián féu l'1-0.
En la represa, els locals varen sortir adormits i els pitiüsos ho varen aprofitar per dominar l'enfrontament i atacaren una vegada i una altra la porteria de David Conejo. En el minut vuitanta-sis, un defensa blaugrana tocà la pilota amb la mà dins l'àrea i l'àrbitre xiulà penal, que Carlos Fernández s'encarregà de xutar per enviar la pilota dins la porteria de Conejo.
Amb aquest empat, el Ferreries es manté en la zona de descens amb nou punts.