nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Laudrup: “Guanyar sense jugar bé també pot ser positiu”

L'entrenador del Reial Mallorca reconegué que el seu equip no féu un bon partit, però valorà el triomf sumat contra el Màlaga

43184
Michael Laudrup destacà la importància dels tres punts sumats davant el Màlaga. | Monserrat.

El tècnic del Reial Mallorca, Michael Laudrup, destacà el gran valor dels tres punts sumats ahir davant el Màlaga, tot i que reconegué que el seu equip no féu un bon partit i que en algunes fases del matx es va veure superat pel rival.
L'entrenador danès opinà en roda de premsa que "haver arribat als vint-i-un punts és mitja salvació i haver-ho fet en només tretze partits és molt important. Ara estam bastant lluny dels equips de la zona baixa de la classificació i això ens dona molta tranquil·litat. Amb tranquil·litat és més fàcil jugar i fer les coses bé, sempre que aquesta tranquil·litat no es transformi en una altra cosa".
Laudrup va reconèixer que, sacrificant la presència de Joao Víctor en l'onze inicial i apostant per N'Sue a la mitja punta, cercava un equip més ofensiu, però que la jugada no li acabà de sortir bé, que el Màlaga li creà "moltíssims problemes". "He cercat jugar amb un equip més ofensiu, però això ens ha pogut perjudicar una mica. Els primers 30 minuts hem jugat malament, hem deixat molts espais, ens ha faltat fluïdesa en el joc i hem estat lents en la circulació de la pilota. El Màlaga ens ha creat moltíssims problemes. Llavors hem millorat abans del descans. Així, en la segona part, hem passat d'un possible 0-1 a l'1-0 en qüestió de segons i després hem sentenciat amb el 2-0. Si al final acabam guanyant partits sense jugar bé, també pot ser positiu", explicà Laudrup.
El tècnic vermell destacà, a més, el gran moment de forma de Webó i amb això justificà la suplència de Cavenaghi. "Els davanters viuen del gol i, si marques quatre dines en cinc partits, guanyes confiança i penses que podràs tornar a marcar en el següent matx. La de davanter és la demarcació més difícil dins un equip. La resta poden jugar bé sense marcar i un davanter no tant. Llavors, quan un està en ratxa és difícil asseure'l a la banqueta", sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.