algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

...i altres herbes

Manzano
Gregorio Manzano va ser dilluns passat a Palma i no es pot descartar que mantingués alguna transcendental reunió. Sabeu que l'exentrenador del Reial Mallorca presentà una denúncia contra Mateu Alemany i alguns integrants de diferents consells d'administració del Reial Mallorca? Ningú no sap per què, per exemple, l'expresident Tomeu Vidal no ha estat denunciat i, en canvi, sí que ho ha estat Àlex García Mas.

Alemany (I)
L'expresident Mateu Alemany té paciència, molta paciència. Espera i confia a col·locar les accions que encara té del Reial Mallorca abans que acabi el mes de novembre, però encara no ha rebut cap tipus d'avís de Llorenç Serra Ferrer. Alemany, per cert, no sap res del possible inversor anglès, de qui tant es parla. Ni de cap altre. Espera, però no desespera. No fa comptes donar pressa a Serra Ferrer, ja que considera prioritari que el pobler l'encerti amb els nous inversors.

Alemany (II)
Mateu Alemany no tornarà mai al Reial Mallorca. En poden estar ben segurs. De fet, quan decidí vendre les seves accions al grup que encapçalava Llorenç Serra Ferrer rebutjà la possibilitat de cobrar molts més doblers. Era conscient que no es podia equivocar a l'hora d'escollir el comprador, tal com li havia succeït amb Javier Martí Asensio. Dies enrere, m'asseguraren que l'expresident tenia almanco cinc ofertes més sucoses econòmicament que no la de Serra Ferrer.

Però el mallorquinisme volia Serra i Alemany, i sabia que amb el pobler com a referència no hauria de recobrar la propietat mai pus. Alemany ajuda Serra sempre que li ho demana, però no es fa coresponsable de les decisions que ha adoptat al Mallorca. De fet, estic ben convençut que hi ha diferents decisions que ha adoptat aquest nou consell d'administració que ara encapçala Jaume Cladera que Alemany no comparteix. Un exemple: segur que Alemany hagués duit d'una forma ben diferent la qüestió de la UEFA. En poden estar ben segurs.

Consell (I)
Josefina Ramis és la consellera responsable d'Esports del Consell de Mallorca. Paco Blasco, ja ho saben, és el conseller insular d'esports i Miquel Roca n'és el cap de servei. Idò bé, han canviat moltes coses en la gestió dels esports en poc temps. Per exemple, Ramis decidí incrementar de forma substancial el nombre de tècnics i apostà per professionalitzar una mica el tradicional programa d'esport escolar no federat. Ara, hi ha quatre tècnics que s'encarreguen d'aquest programa i són 10.000 els nins participants, dos mil més que fa un any. A més, el Consell ha posat en marxa una iniciativa important: l'Aula a la Mar, que farà possible que 6.000 nins de Mallorca tenguin contacte amb la vela. Ah, per cert: dissabte dematí tindrà lloc a Sant Ferran la jornada inaugural dels Jocs Esportius Escolars amb la participació de 400 nins. El futbolista del Mallorca N'Sue ja ha confirmat la seva participació en la jornada.

Consell (II)
El Departament d'Esports, Joventut i Igualtat, que dirigeix Josefina Ramis, celebrà ahir la I Jornada formativa Esport i Gènere, amb la participació d'experts de reconeguda vàlua. Es tracta, entre altres coses, de fomentar l'esport femení, que ara per ara només representa el 30 per cent del total. Hi ha molta feina a fer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.