algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Tràmit amb el Barça al cap

José Mourinho torna a la banqueta del Madrid després de la seva sanció davant l'Ajax, un xoc en el qual el portuguès farà rotacions pensant en el clàssic

El Reial Madrid, amb la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions assegurada, viatja a Amsterdam a la recerca del punt que li falta per acabar primer de grup i com a escala prèvia a la visita a Barcelona de dilluns que ve. El clàssic de dia 29 eclipsa aquest partit (20.45 hores/La1) que en un altre moment es presentaria com a estel·lar, però que també ha perdut transcendència per als blancs després dels seus bons resultats en les quatre jornades precedents, començant per la victòries davant l'Ajax (2-0), Auxerre (0-1) i Milan (2-0), i l'empat davant dels rossoneri a San Siro (1-1).

Així, amb els seus deu punts, dobla el Milan en la classificació i en té sis més que el seu rival d'avui, que sí que es juga les opcions de ser en la següent ronda, en espera del duel directe en el tancament de la fase de classificació del 8 de desembre al Giuseppe Meazza. D'aquesta manera, l'enfrontament serà per als madridistes un assaig general, encara que també els ofereix l'oportunitat de mantenir la condició d'invicte en totes les competicions oficials des de l'arribada de José Mourinho. Així, malgrat que el matx té al·licients, José Mourinho, que torna a la banqueta del seu equip després d'haver-se perdut els darrers enfrontaments de Lliga per sanció, aprofitarà per fer algunes rotacions, alguna d'obligada, com les del davanter argentí Gonzalo Higuaín, amb lumbàlgia; el migcampista alemany Sami Khedira, amb una contractura, i el saguer Ricardo Carvalho.

Els substituts dels dos primers haurien de ser el duet francès Karim Benzema i Lassana Diarra, mentre que la baixa del central lusità la cobriria Sergio Ramos, que es desplaçaria des del lateral, deixant aquest lloc per a Arbeloa, llevat que Mourinho doni entrada a Albiol sense canviar altres llocs. L'entrenador portuguès podria aprofitar per concedir descans a altres dels seus homes més castigats, tot i que no s'espera que Cristiano Ronaldo entri en la rotació en el seu desig de mantenir la magnífica ratxa després del hat-trick de dissabte i els 14 gols en 12 jornades de la Lliga BBVA.

L'Ajax se la juga

El duel sí que és molt més important per a l'Ajax, que en l'estrena al Santiago Bernabéu no oferí gaire bona imatge, enfosquit també pel bon partit dels madridistes, en què llavors fou el seu millor matx.
Els holandesos s'han mostrat molt irregulars, sobretot lluny d'Amsterdam, però, quan falten dues jornades, continuen depenent de si mateixos per entrar en els vuitens de final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.