algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

L'Almeria serà el rival de vuitens

El Mallorca jugaria els quarts contra el vencedor del Còrdova-Deportivo i es podria creuar en semifinals amb el Barça

L'Almeria serà el rival del Reial Mallorca en l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei, segons el sorteig que tingué lloc ahir migdia a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, i en el qual també quedaren fixats els possibles encreuaments de quarts de final i les semifinals. El bombo fou benèvol amb l'equip de Michael Laudrup, ja que al marge d'un rival assequible es trobarà amb l'anomenat factor camp a favor seu. El partit d'anada es jugarà en terres andaluses el pròxim 22 de desembre, i la tornada a l'Iberostar Estadi serà el 5 de gener. D'aquesta manera es reeditarà l'eliminatòria de vuitens de final que el Mallorca i l'Almeria disputaren la temporada 2008/09. En aquella ocasió foren els balears els que passaren als quarts de final després de vèncer per 3-1 a Palma en l'anada i empatar (1-1) a l'estadi Juegos del Mediterráneo en el duel de tornada. Aquella temporada, el Mallorca de Manzano arribà fins a les semifinals, on caigué davant el Barcelona.

Enguany la història es podria repetir, ja que el conjunt de Pep Guadiola es troba en la mateixa part del quadre que el Mallorca camí de la final i s'enfrontarien en una hipotètica semifinal. Això sí, en el cas que el conjunt de Michael Laudrup eliminàs l'Almeria en els vuitens de final, s'haurien de disputar primer els quarts de final (dies 12 i 19 de gener), en què el rival sortirà del vencedor de l'eliminatòria entre el Còrdova i el Deportivo de la Corunya. En aquesta ronda, el Mallorca jugarà el partit d'anada a Son Moix i la tornada a camp contrari.

Llavors sí, si el Mallorca supera els quarts de final es podria topar en les semifinals (26 de gener i 2 de febrer) amb el Barcelona, amb el dret a jugar el partit de tornada a Palma. El sorteig d'ahir emparellà en els vuitens de final el conjunt blaugrana amb l'Athletic de Bilbao, amb el factor camp a favor dels bascs. El vencedor d'aquest enfrontament es veuria les cares en els quarts de final amb el guanyador del duel entre el Reial Betis i Getafe.
D'aquesta manera, el Mallorca evitaria fins a la hipotètica final equips com el Reial Madrid, el Sevilla, el València, el Vila-real i l'Atlètic de Madrid, que jugaran a l'altre part del quadre. Per tant, el Barcelona es presenta, en principi, com l'únic obstacle seriós per al conjunt vermell camí de la final del 20 de febrer, la seu de la qual encara s'ha de decidir.

Per altra banda, el Reial Madrid quedà emparellat en els vuitens de final amb el Llevant amb el factor camp en contra. Si el conjunt de Mourinho superàs aquesta ronda lluitaria per un lloc en les semifinals amb el vencedor del duel entre l'Atlètic de Madrid i l'Espanyol. Així les coses, els quarts de final ens podrien deixar un apassionant derbi madrileny. L'altra plaça per a les semifinals en aquesta part del quadre serà per al vencedor absolut de les eliminatòries València-Vila-real i Sevilla-Màlaga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.