muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

“És el partit més important de la temporada”

José Mourinho avançà que l'onze que presentarà estarà format per nou espanyols més Higuaín i Benzema. Demana més calor del Bernabéu

José Mourinho, tècnic del Reial Madrid, assenyalà que el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Múrcia "és el més important de la temporada", i traslladà la responsabilitat als seus jugadors espanyols.
"És un matx que pots considerar el més important de la temporada, perquè és l'únic en què pots perdre una competició. Pot semblar contradictori, perquè és davant un equip d'una divisió inferior, però un empat a zero fora mai és un resultat que m'agradi. És un duel decisiu en el qual només ens val guanyar. Per això hi ha pressió i responsabilitat, té perill", explicà.

El tècnic portuguès va recordar la seva etapa al Chelsea per anunciar que, dels onze titulars, nou seran espanyols, i són ells els que han de traslladar a la resta de la plantilla d'altres nacionalitats la importància de la Copa del Rei.
"La Copa té un significat més important per als espanyols. A Anglaterra, quan jugàvem un partit de Copa, els anglesos estaven bojos per arribar a Wembley i guanyar la final. Eren ells els que creaven aquest sentiment cultural. Terry i Lampard anaven davant i els altres, darrere. Aquí, que juguin els espanyols amb tota la seva il·lusió de guanyar la Copa de sa majestat i nosaltres, darrere", assegurà.

Mourinho també va deixar una petició per al públic del Santiago Bernabéu, a qui va demanar que fos "una miqueta més calent". L'entrenador es referí al gest tècnic amb l'esquena que Cristiano Ronaldo féu a les acaballes del derbi contra l'Atlètic. "Aquest gest no el fa qui vol, sinó qui està capacitat per fer-lo", recordà, defensant la seva estrella.

Alineacions probables:

Reial Madrid
: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Granero, Pedro León, Canales; Higuaín i Benzema.

Múrcia
: Dani Hernández; Ander Gago, Luciano, Jorge Gotor, Góngora; Alvaro Cámara, Carles, Richi, Pedro, Isaac; y Rubén Rosquete.

Àrbitre
: Paradas Romero (Comitè andalús).

Hora i estadi
: 20.00, Santiago Bernabéu (C+).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.