algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

Castro no jugarà a Saragossa

Les molèsties musculars en el bessó de la cama dreta no han remès del tot i ahir encara no es va poder entrenar amb el grup. La seva baixa a la banda esquerra serà coberta pel francès Pereira

L'extrem uruguaià del Reial Mallorca, Gonzalo Castro, es perdrà el partit de diumenge a La Romareda davant el Saragossa. El Chori encara no ha superat la lesió muscular en el bessó de la cama dreta que es causà en el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga disputat a Mestalla davant el València, en el qual va aconseguir els dos gols que donaren la victòria al Mallorca.

Els metges del club li diagnosticaren llavors, efectuades les primeres exploracions, una microlesió fibril·lar sense trencament que afectava la únió del múscul aponeuròtica del bessó intern de la cama dreta. Per aquesta lesió, li pronosticaren un període de baixa d'entre 8 i 10 dies, i per aquest motiu es perdé el duel d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Sporting de Gijón i el posterior duel de Lliga contra el Llevant. Emperò quan tothom esperava que Castro es reincorporàs ahir a la feina del grup, les molèsties musculars no havien remès del tot i el futbolista va ser sotmès a noves proves mèdiques que detectaren la persistència d'un lleuger edema a la regió més distal de la unió mioaponeuròtica del múscul bessó intern a nivell paramedial, amb una discreta alteració del senyal fascial a l'esmentada zona.

Així les coses, s'ha optat per la prudència, no arriscar amb una reaparició precipitada i per continuar amb un tractament fisioterapèutic que li permeti reincorporar-se al grup la setmana que ve. Per tant, diumenge contra el Saragossa, la baixa de Gonzalo Castro serà coberta pel francès Michael Pereira, a qui Michael Laudrup ja féu jugar d'extrem esquerre davant el Llevant, en un partit en el qual marcà el seu primer gol com a professional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.