algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

El Barça vol enllestir la feina a Copenhaguen

Una victòria classificaria els blaugranes a vuitens. Guardiola vol resoldre el grup per la via ràpida i traurà tota l'artilleria

El Barcelona visita el Parken Stadion de Copenhaguen amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que el classificaria matemàticament per als vuitens de final de la Lliga de Campions i el deixaria en una situació òptima per ratificar el primer lloc del grup. Si el Barça guanya a Dinamarca, distanciaria el segon -el mateix Copenhaguen- en quatre punts i tindria dues oportunitats de sentenciar el grup D a Atenes contra el Panathinaikos i al Camp Nou contra el Rubin Kazan. Els catalans mai no han visitat Copenhaguen, un fortí on el conjunt danès ha vençut nou dels 10 darrers partits de Champions.

El tècnic del conjunt blaugrana convocà els 17 jugadors disponibles de la primera plantilla -Jeffren és baixa per lesió i Pinto està sancionat- més el porter Rubén Miño i el migcampista Thiago Alcántara, ambdós del filial. Així, n'haurà de descartar un abans del partit. Guardiola vol resoldre el grup de la Champions per la via ràpida per poder centrar-se en els difícils compromisos de Lliga que haurà d'afrontar l'equip les properes setmanes, en les quals s'enfrontarà amb el Vila-real i el Reial Madrid.

Per això, traurà tota l'artilleria a Dinamarca, inclòs el migcampista Xavi Hernández, el qual davant el Sevilla va demostrar estar pràcticament recuperat de les molèsties als tendons d'aquil·les. La possible entrada de Mascherano per Busquests a la posició de pivot defensiu i, tal vegada, el relleu d'Abidal per Maxwell al lateral esquerre podrien ser les úniques novetats en l'onze blaugrana. El Copenhaguen s'aferra a la bona segona part al Camp Nou en el duel d'anada per il·lusionar-se amb la possibilitat d'arrencar almenys un punt al Barça, fet que el deixaria a prop d'assegurar-se la segona posició del grup.

Com a punts forts, té el fet de jugar al seu estadi, on exhibeix una tremenda seguretat defensiva, una forta pressió per entorpir la circulació de la pilota del rival i una enorme rapidesa per sortir a la contra.
Malgrat la inesperada eliminació a la Copa danesa i a les dificultats a la Lliga, el Copenhaguen manté el seu moment dolç de joc i confiança, i avantatja en 14 punts el segon classificat de la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.