algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Madrid no pot amb un Segona B (0-0)

Els de José Mourinho empataren sense gols amb el Múrcia després d'un enfrontament en què exhibiren molt poc joc

44986
El madridista Canales, envoltat de jugadors del Múrcia. | JUAN FRANCISCO MORENO
MÚRCIA 0
REIAL MADRID 0

MÚRCIA: Dani Hernández, Ander Gago, Luciano, Iván Amaya, Óscar Sánchez, Carles, Richi, Miguel Albiol, Dani Aquino, Cañadas i Kike.Pedro per Dani Aquino, Mario Marín per Cañadas i Rosquete per Kike.

REIAL MADRID
: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Raúl Albiol, Arbeloa, Mahamadou Diarra, Granero, Pedro León, Canales, Cristiano Ronaldo i Benzema Khedira per Granero, Di María per Cristiano Ronaldo i Higuaín per Benzema.

ÀRBITRE
: Ayza Gámez. Amonestà els locals Dani Aquino i Carles, i els visitants Mahamadou Diarra i Canales.

El Reial Madrid, sense punteria i amb poc joc, es tornà a embussar en la Copa del Rei davant un rival de Segona B, el Reial Múrcia, encara que aquesta vegada no perdé, com en anys anteriors, davant el Reial Unió d'Irun i l'Alcorcón. El partit es plantejava com un duel desigual, ja que dues categories separen ambdós equips, que lideren la Primera Divisió i el grup IV de Segona B. L'enfrontament també va ser una oportunitat important per a jugadors amb poca participació fins ara en el Madrid, com Albiol, Diarra, Granero, Canales i, sobretot, Benzema.
Malgrat que els de Mourinho dominaren el partit, el Múrcia no renuncià a res i es col·locà molt bé tàcticament per tal de contenir els blancs.

S'hi notà molt l'absència de Xabi Alonso i la manca d'idees fou determinant. El Múrcia aconseguí el primer objectiu d'arribar al descans amb el marcador a zero en la seva porteria. En la represa, les coses continuaren igual. El Madrid dominava sense encert. Benzema, Cristiano Ronaldo i Pedro León ho tornaren a intentar, però sense punteria. Di María obligà a intervenir en tres ocasions el porter del Múrcia, segur durant tot el duel. De fet, això va bastar al seu equip, ja que els murcians no varen xutar ni una sola vegada a porteria. Malgrat això, el Madrid patí molt per la manca d'efectivitat que ha exhibit en les darreres jornades de la Lliga i se'n tornà a casa amb les mans buides.

El partit de tornada es disputarà el proper 8 de novembre a l'estadi Santiago Bernabéu. L'equip de José Mourinho haurà de millorar molt en efectivitat si no vol repetir la tragèdia de temporades passades i quedar eliminat abans d'hora de la competició del KO. El Múrcia es permet el luxe de somiar, ja que, amb un empat a un en el Bernabéu, els murcians serien els destinats a passar a la següent ronda. Si continuen amb la bona disposició tàctica, els de José Mourinho no ho tindran tan fàcil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.