algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Mor el pop Paul, famós per les prediccions del Mundial de Sud-àfrica

Els responsables de l'aquari Sea Life de Oberhausen han indicat que ha estat per causes naturals

44976
El pop Paul encertà vuit partits i la final del campionat. | Roland Weihrauch

El pop Paul, un dels protagonistes del Mundial de Sud-àfrica, ha mort segons han informat els responsables de l'aquari Sea Life de Oberhausen, on el cefalòpode va guanyar notorietat en predir correctament els guanyadors de vuit partits de Sud-àfrica, inclosa la final on Espanya va vèncer Holanda.

"Era molt volgut per tots nosaltres i el trobarem molt a faltar. És un pensament recomfortant que va tenir una bona vida amb nosaltres, rebent la millor atenció possible per un equip dedicat", ha assegurat Stefan Porwoll, director general del Sea Life de Oberhausen.

Paul va emocionar els aficionats alemanys i espanyols encertant durant la Copa Mundial a Sud-àfrica, els guanyadors de vuit partits, inclosos els set partits de la selecció germànica i la final del campionat. Prèviament havia pronosticat els resultats de la selecció alemanya durant l'Eurocopa del 2008.

"Paul va entusiasmar gent de tots els continents, ja que set vegades consecutives va encertar les previsions per a l'equip nacional alemany i la final. Va morir pacíficament a la nit de mort natural", ha conclòs Porwoll en el comunicat de l'aquari d'Oberhausen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per foraster, fa mes de 13 anys
I els catalanistes continuareu sofrint quan vegeu aquests símbols...
Valoració:-6menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Es espanyols posaran ses seues banderes a mitja asta, es posaran braçalets negres i guardaran un minut de silenci
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente