algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Miguel García no podrà tornar a jugar

El jugador del futbol de la Unión Deportiva Salamanca va patir un infart cardíac durant el partit contra el Real Betis

El futbolista de la Unión Deportiva Salamanca Miguel García "continua estable" i recuperant-se de l'aturada cardiorrespiratòria patida en el partit que aquest diumenge va enfrontar al seu equip amb el Real Betis. A la tarda d'ahir, segons informa el seu club, "se li practicà un cateterisme en l'Hospital Clínic Universitari que ha revelat que el jugador va patir un infart cardíac". Després de la prova, afegeix l'entitat, el futbolista ha tornat a la Unitat de Cures Intensives, "on se li ha col·locat un stent i romandrà les pròximes 24 hores".

D'aquesta manera, "si la seva evolució continua sent favorable" el jugador abandonarà "la UCI i passarà a planta". En el minut 60 del partit, Miguel García es va desplomar sobre la gespa del Camp del Salamanca quan el seu equip en perdia 0-2 davant l'equip bètic i després de ser atès sobre la gespa va ser traslladat conscient a l'Hospital Clínic Universitari Salamanca on es recupera.

A més, de l'informe mèdic, l'UD Salamanca va voler "mostrar el seu agraïment més sincer" als serveis metges de l'Hospital Clínic Universitari i alhora fer-ho extensiu als serveis mèdics de l'UD Salamanca, Real Betis i Creu Roja de Salamanca per la seva intervenció ràpida i eficient. "De la mateixa forma, l'UD Salamanca agraeix als mitjans informatius i a les dues aficions el seu exemplar comportament, preocupació i comprensió davant del trist fet esdevingut", conclou el comunicat.

No podrà tornar a jugar

Els cardiòlegs de l'Hospital Clínic de Salamanca han anunciat avui al jugador de Salamanca Miguel García que no podrà tornar a jugar al futbol. Segons han assegurat a Efe fonts del club, l'anunci li ha estat fet aquest matí. Els metges estaven acompanyats pel director esportiu del Salamanca, Baltasar Sánchez "Balta" i pel cap dels serveis mèdics del club, el doctor José Ignacio Garrido. Baltasar Sánchez ha assegurat a Efe que li han tractat de "fer veure" al jugador que "després del que va viure ahir a l'estadi, no tornar a jugar és el menys dolent". La primera reacció de Miguel García, en conèixer la notícia que no podrà tornar a jugar a futbol, ha estat de "dolor, però amb resignació", segons han indicat fonts sanitàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ciutadà, fa mes de 13 anys
Miguel: molts d´ànims. I ha moltes coses bones a la vida a part del fútbol. La VIDA és el més important. Sort!!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente