• Màx: 18°
17°

Messi executa un fluix Saragossa

Dos gols de l'astre argentí donaren la victòria al Barcelona a La Romareda i enfonsaren una mica més els aragonesos

Saragossa 0
Barcelona 2

Saragossa: Dobles; Diogo, Jarosik, Lanzaro, Contini (Jorge López, min.61), Obradovic; Gabi, Ponzio, Ander Herrera (Marc Pérez, min.61); Braulio i Lafita (Boutahar, min.76).

Barcelona: Valdés; Puyol, Piqué, Abidal; Alves, Busquets (Mascherano, min.87), Keita, Messi; Pedro (Bojan, min.73), Vila i Iniesta (Thiago, min.71).

Gols:
0-1. minut 42, Messi
0-2. minut 66, Messi

Arbitre: Pérez Lasa, del Comitè Basc. Va expulsar, amb targeta vermella directa al saragosista Ponzio (min.47) i al segon entrenador, Nayim (min.85). Va amonestar amb targeta groga als locals Lanzaro, Gabi, Lafita, Braulio i Ponzio i al visitant Piqué.

El Barcelona derrotà el coer, el Reial Saragossa, gràcies a dos gols de Leo Messi, en un partit còmode i en el qual l'equip català es va veure beneficiat per l'expulsió de Ponzio tot just començar la segona part.

Al conjunt de Pep Guardiola li costà 42 minuts avançar-se en el marcador davant un rival disciplinat i que treballà amb les línies molt juntes, però que creà molt poc perill a la porteria de Valdés.

El tècnic local, José Aurelio Gay, davant la sangria de gols que patia el seu equip optà per intentar reforçar la defensa col·locant-hi fins a cinc efectius.

L'objectiu era interceptar les centrades interiors del conjunt català, que jugà sense pressa, controlant la pilota davant un Saragossa que donava per bo l'empat inicial.

Tot i el domini blaugrana, la primer ocasió de perill fou per als aragonesos. En el minut 19, Braulio aprofità una gran centrada de Lafita per plantar-se tot sol davant Valdès, però rematà al cos del porter.

La rèplica del Barça no es va fer esperar, i Pedro i Dani Alves gaudiren de clares ocasions per estrenar el marcador. Tanmateix, la primera diana del duel no arribà fins al minut 41, quan Leo Messi culminà un ràpid contracop conduït per David Villa. Amb el 0-1 acabà el primer temps.

En la represa, el Saragossa ben aviat quedà amb un home menys fruit de l'expulsió de Ponzio per una absurda agressió a Dani Alves, qui també aportà la seva petita quota de teatre.

El Barça no desaprofità la seva superioritat numèrica i sentencià el matx en el minut 66. Messi aprofità un rebuig de la defensa per afusellar Doblas i conte contat, conte acabat.