cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

El Milan examina el Madrid

El conjunt italià posarà a prova la solvència europea del nou projecte blanc en el primer test seriós per a l'equip de José Mourinho al Santiago Bernabéu. Ambdós es disputen el lideratge del grup G

Reial Madrid i Milan es disputen avui el lideratge del grup G de la Lliga de Campions en un duel d'alta volada entre els dos equips més llorejats del Vell Continent, amb 16 Copes d'Europa entre ambdós. Aquest matx significa el primer test seriós per al nou projecte madridista dirigit per José Mourinho. Clàssic europeu en un Santiago Bernabéu que viurà la primera nit de gala de la temporada per rebre un Milan farcit d'estrelles, amb set de revenja per allò que visqué la temporada passada. L'equip rossonero fou fa un any l'encarregat de fer obrir els ulls a la crua realitat al madridisme. Els va fer veure que la seva campanya europea seria un fracàs.
El present és diferent per als dos equips: nous projectes amb José Mourinho al comandament d'un grup de jugadors que creix progressivament i millora dia a dia; i un Milan retocat amb reforços de luxe com Robinho i Ibrahimovic.

El Reial Madrid arriba a la seva primera prova seriosa del curs en el millor moment. Va per davant el Barça a la Lliga espanyola i és l'equip més golejador i el menys golejat. Són nombres que confirmen el creixement d'un projecte que té com a màxim objectiu conquerir la Champions per desè pic. Els triomfs contra l'Ajax i al camp de l'Auxerre aplanen el camí del Reial Madrid en un grup de certa dificultat. Juntament amb el Milan, està cridat a jugar-se el primer lloc i ho farà amb el que s'està convertint en l'onze de gala de Mourinho, amb l'única absència de Sergio Ramos per lesió.

Amb Xabi Alonso cada vegada amb més poder en el centre del camp, amb l'esquena coberta per Khedira, l'atractiu duel ofensiu que es planteja en el Bernabéu posarà en el tauler 'fitxes' blanques de la qualitat de Cristiano Ronaldo, Di María, Özil i Gonzalo Higuaín. Enfront, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic i Robinho completen l'artilleria pesant del Milan. El Reial Madrid haurà de trencar les males estadístiques recents contra equips italians. En les tres darreres visites de conjunts del Calcio, els blancs han perdut al Bernabéu. El còmput general és a favor del conjunt madrileny amb vint victòries, dos empats i sis derrotes.

El Santiago Bernabéu s'omplirà per primer cop en la temporada per rebre un Milan que arriba en bon moment. Després d'imposar-se per 3-1 al Chievo Verona, manté la lluita amb l'Inter del Milà en la segona posició de la classificació del campionat italià, en espera que la Lazio de Roma caigui del lideratge. El Milan es retrobarà amb el seu "exenemic", José Mourinho. Els seus duels varen decantar-se del costat del tècnic portuguès, que en la sèrie A va guanyar tres dels quatre partits i només va sortir vençut en una ocasió.
Arbitrarà el partit el portuguès Pedro Proença.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.