El Barça doblega el València en un partit espectacular

FC BARCELONA: Víctor Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Iniesta, Villa i Messi.
VALÈNCIA: César, Bruno, Navarro, Ricardo Costa, Jordi Alba, Albelda, Fernandes, Ever Banega, Mathieu, Pablo i Soldado.
Adúriz per Soldado, Mata per Banega i Vicente per Mathieu.
0-1: minut 38, Pablo.
1-1: minut 46, Iniesta.
2-1: minut 64, Puyol.
ÀRBITRE: Teixeira Vitienes (cantàbric). Amonestà amb targeta groga els locals Keita i Valdés, i els visitants Soldado, Albelda, César, Adúriz i Navarro.

El Barcelona i el València varen disputar un immens partit al Camp Nou, que van guanyar els blaugranes (2-1) gràcies a una segona part en la qual varen jugar gairebé a la perfecció, després que l'equip d'Unai Emery quallàs una sublim primera meitat.

En el primer temps, el Barça es va trobar perdut en un matx en el qual ni la pilota no era seva ni tampoc les ocasions. El València el va anar a cercar fins a la frontal de l'àrea, on li va negar els espais i l'oportunitat de trenar clares sortides de la pilota. Una bona incursió de Mathieu en el 38 per la banda esquerra, després de rebre una pilota de Banega, va acabar amb el premi del gol, després de connectar amb encert Pablo (0-1).

Tanmateix, a la millor acció del duel, tres minuts després, el València va malgastar una acció que era el 0-2, quan Banega es va desfer de tres oponents a la banda, va servir a Soldado i aquest va deixar la pilota a Pablo, però el golejador es va topar amb una grandíssim aturada de Valdés.

En la primera acció de la segona part, el Barcelona va empatar (1-1) a mercè d'una gran diana d'Iniesta, que va rebre una passada precisa de Xavi. Iniesta hauria pogut marcar una altra vegada, però Jordi Alba es va interposar en el xut gairebé en la línia de gol.

La parella Messi-Alves va connectar en el 60 per a una acció espectacular en la qual una rematada de cap de Villa va acabar amb una gran aturada de Cèsar gairebé en la línia de gol. Més clar ho va tenir Villa quan va quedar sol en un 1 contra 1 amb Cèsar i el porter valencianista li va aguantar bé l'acció i va desbaratar el gol blaugrana.
Va ser Carles Puyol qui, de cap, com en les seves millors accions ofensives, va donar el triomf al Barça (2-1) quan millor jugava l'equip de Pep Guardiola.