algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

La jornada

Primera Divisió

El futbolista asturià David Villa, que es va destapar com a eficaç davanter al València, protagonitzarà la visita del líder de Primera, al Camp Nou en el partit estel·lar de la jornada.

La Primera Divisió reprèn l'activitat després de la pausa pels partits de la selecció, i Villa, que igualà davant Escòcia la xifra de 44 gols que ostenta Raúl com a màxim golejador, no perd actualitat.

Villa cercarà la porteria que durant anys va ser la seva, i el Barça intentarà batre el líder i recuperar la fe en el seu estadi, després de la derrota contra l'Hèrcules i l'empat contra el Mallorca.

En l'entrenament que els blaugrana dugueren a terme ahir, Josep Guardiola va incloure els tocats Xavi Hernández, Pedro Rodríguez i David Villa, que completaren la sessió amb total normalitat. Tot i això, sembla que només l'asturià podria sortir des de l'inici.

Dues hores abans d'aquest xoc, l'Atlètic de Madrid rebrà el veí Getafe, mentre que a les 22 hores el Reial Madrid botarà al terreny de joc del Màlaga. Els blancs patiran una dura prova a la Rosaleda, l'equip entrenat per un altre tècnic portuguès, Jesualdo Ferreira.

El Màlaga cercarà la primera victòria del curs com a local, mentre que els homes de José Mourinho esperen poder confirmar les bones sensacions que mostraren en la golejada que varen ser capaços d'aconseguir contra el Depor.

Tercera Divisió

La novena jornada de Tercera Divisió marcarà el final del primer quart de la temporada i arriba amb un Manacor disposat a disputar el lideratge al Constància i al Binissalem. De moment, els de Jaume Mut s'han col·locat en la segona posició de la taula després d'haver sumat cinc victòries consecutives i avui, davant el Penya Arrabal, cercaran la sisena.

Per la seva banda, el Constància, que la setmana passada va golejar el Campos per 4-1, visita també avui el feu del Ferreries, divuitè classificat, amb l'objectiu de recuperar l'efectivitat enfora d'Inca, després de dos empats seguits com a visitant al Coll de'n Rabassa i a Sant Rafel.

Qui també es vol retrobar amb la victòria és el Binissalem, que ha empatat en els dos darrers compromisos -a Alcúdia i a casa davant el Ferrioler-. L'equip de Tomeu Pons no ho tindrà fàcil, atès que davant hi serà el Santanyí, que encara no ha perdut al seu camp en aquest campionat.

Dels primers classificats, l'únic equip que jugarà demà diumenge serà el Poblera. El conjunt blaugrana visitarà Campos, on cercarà el quart triomf consecutiu com a visitant, una efectivitat que li ha permès fins ara mirar de tu a tu els gallets de la categoria.

Regional Preferent

El líder de Regional Preferent, l'Andratx, en tancarà demà la 8a jornada amb l'oportunitat d'ampliar l'avantatge al capdavant de la classificació, atès que el principal perseguidor, l'Artà, visitarà abans el camp del Cardassar, que ho ha guanyat tot com a local. Per la seva banda, l'Andratx tindrà com a rival el Platges de Calvià, davant el qual intentarà sumar la sisena victòria consecutiva, perquè no perd de la segona jornada ençà. L'Esporles, tercer i empatat amb l'Artà, jugarà avui a Capdepera, on l'Escolar ha puntuat en tots els partits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.