algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El futbol de ca nostra

Yeray
El porter del Mallorca B Yeray Gómez començà dimecres la concentració amb la selecció espanyola sub 19, que finalitzarà el proper 25 d'octubre. El mallorquinista ha estat convocat per a la fase de preparació i el minitorneig de classificació del Campionat d'Europa sub 19. La selecció espanyola es prepararà a las Rozas fins a demà i disputarà el minitorneig del 17 al 25 d'octubre a Lituània.

Montaura
El Montaura presentarà demà totes les plantilles que conformen el club. L'horari d'inici de l'esdeveniment serà a les 17.45. Després d'aquesta presentació, es jugarà el partit de lliga infantil Montaura-Santa Mònica, que es disputarà a partir de les 19.00 hores.

Selecció sub 12
La selecció balear sub 12 durà a terme el proper 18 d'octubre un partit d'entrenament contra el Cide infantil. La llista de convocats del seleccionador Antonio Barea està formada per: Luca Pritchard, del Calvià; Luca Amico, de l'Atlètic Balears; Cristóbal Montiel, Víctor García i Alejandro Marí, del Patronat; Sergio Rodríguez i José Alberto Tugores, del Cide; Toni Sureda, del Barracar: Alpha Diounkov i Papa Diounkov, del Son Cladera; Alemu Mercer, del Sant Francesc; i Ramón Rodríguez, del Mallorca.

Sp. Maonès
L'Sporting Maonès inicià el blog de la temporada 2010/2011 a la seva pàgina web. En aquest espai, es fa una reflexió sobre la crisi i els setciències que volen treure profit de la situació. Misteriosament, s'afirma que aquest tipus de persones també estan a les files de l'equip menorquí, coexistint amb altre tipus de gent, la qualificada de normal. Aquest individus perjudicials per al club no són altres que aquells que es disfressen d'aficionats radicals i aprofiten per insultar. Bé, radicals n'hi ha per tot, en temps de crisi i fora dels moments dolents. És una llàstima, però el futbol sembla que és un ecosistema propici per al seu sorgiment.

Felanitx
El Felanitx aconseguí un importantíssim triomf per 2-0 dimarts contra el Collera, una victòria que va permetre als homes d'Andreu Cosme poder sortir de la zona de descens. A més de donar una bona alegria als seus aficionats, l'equip felanitxer va demostrar que és capaç de dur la iniciativa, i això amb un equip més fort i millor col·locat a la taula aquesta temporada com són els del Coll d'en Rabassa. Andreu Cosme està molt satisfet per aquests tres punts, però quasi no té temps per gaudir d'això, ja que té el cap posat en l'Arenal, pròxim rival dels seus homes. De fet, encara que és molt prest per fer certes afirmacions, el tècnic felanitxer és conscient que l'Arenal és un rival directe enguany del seu equip. Per això, guanyar significaria molt més que afegir tres punts.

Ferrioler
Les esperances han tornat a Son Ferriol després de l'empat del Ferrioler amb el tercer classificat de Tercera, el Binissalem. El tècnic Xavi Ferriol està d'allò més content pel resultat, encara que lamenta que no s'hauria tret profit d'altres duels en els quals es va tenir l'oportunitat. Els jugadors del Ferrioler tenen molta feina per davant, ja que és un equip ple de nous i joves jugadors que han d'anar agafant experiència. Malgrat tot, Xavi Ferriol està satisfet de la feina dels seus homes i considera que es va agafant a poc a poc el ritme necessari per competir a la Tercera Divisió. Tots estan entrenant molt bé, i, quant a resultats, també s'ha de tenir en compte que hi ha un grapat de lesions a les files de l'equip. Això sí, hi ha motius per ser optimistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.