nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

“Escòcia és un rival difícil”

Els jugadors de la selecció espanyola de futbol Aduriz i Cazorla no es refien del seu pròxim rival, però confien treure un bon resultat en terres escoceses

Aritz Aduriz, un dels jugadors que van debutar amb la selecció espanyola de futbol divendres, declarà ahir en la roda de premsa prèvia al viatge a Escòcia que el pròxim rival d'Espanya en la classificació per a l'Eurocopa 2012 és "molt físic" i que serà "un partit difícil".
"L'objectiu és clar, intentar sumar com més aviat millor els punts necessaris i poder tenir un petit marge d'error. Serà un duel complicat, contra un rival molt físic. Hi anam a cercar els tres punts", declarà el jugador del València.
El basc comentà que "les altres seleccions saben de la dificultat que té jugar" contra Espanya, actual campiona del món, i que "cada un ha de cercar les seves armes i s'ha de saber enfrontar de la millor manera amb el contrari".
Sobre la seva actuació de divendres, quan va jugar per primera vegada amb la selecció espanyola, l'exmallorquinista va afirmar que malgrat que se'l va veure una mica ansiós, "estava content i il·lusionat d'haver pogut debutar". A més a més, Aduriz es va mostrar "convençut que David Villa igualarà i superarà" Raúl com a màxim golejador de la selecció, i que és totalment compatible" amb el seu company Fernando Llorente, però que "la decisió és del míster".

Cazorla
Per altra banda, el jugador del Vila-real Santi Cazorla lloà el migcampista Xavi Hernández, absent de la concentració de la selecció per problemes físics, i assegurà que "ningú" no pot substituir el barcelonista perquè, en la seva posició, "és el millor del món".
Cazorla admeté en la conferència de premsa que "ningú no pot fer de Xavi" perquè "és el millor del món" en el seu lloc".
Pel que fa al duel davant d'Escòcia, Cazorla espera "un partit molt complicat" i "físicament dur". "Supòs que es tancaran enrere i cercaran jugar a la contra", comentà l'asturià. No obstant això, confia poder "treure els tres punts que ens acostarien a la classificació" per a la cita europea. "Sumar nou de nou (punts) estaria molt bé per encarrilar la classificació", admeté.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.