algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Corrales cau en desgràcia

El defensa andalús ha perdut protagonisme dins l'equip, gairebé no entra en els plans del tècnic, Michael Laudrup, i el Mallorca li cercarà una sortida en el pròxim mercat d'hivern

El defensa Enrique Corrales, que enguany compleix la tercera temporada en el Reial Mallorca, sembla que ha caigut en desgràcia.

El futbolista andalús ha pogut comprovar que el seu protagonisme dins l'equip ha anat minvant en la mateixa proporció que augmentava la competència al lloc de lateral esquerre i actualment gairebé no entra en els plans del tècnic mallorquinista, Michael Laudrup, que divendres insinuà una possible sortida de Corrales en el pròxim mercat d'hivern.

Laudrup ha demostrat que és un entrenador amb les idees ben clares i sempre ha defensat que la plantilla ideal és la que té dos homes per demarcació. Dit això, la irrupció amb força en el primer equip del jove valor del filial Kevin García ha provocat que en aquests moments hi hagui tres laterals esquerres i 25 futbolistes.

Aquesta situació ha empès el preparador danès a reconèixer en una roda de premsa que ara hi ha un excedent de jugadors al conjunt vermell i que a partir de l'1 de gener, quan s'obri el mercat d'hivern de fitxatges, es mostrarà la porta de sortida a tots els qui no haguin tingut participació en l'equip i no estiguin contents.

L'entrenador no donà cap nom, però Enrique Corrales coincideix amb el perfil de jugador que té les hores comptades al Mallorca. El defensa, que acaba contracte el 30 de juny del 2012 i cobra 550.000 euros anuals, és un dels tres homes amb fitxa amb el primer equip que encara no s'han estrenat en un matx oficial aquesta temporada, si bé és ver que una lesió de turmell només li ha permès entrar en tres convocatòries.

Els altres dos que encara no han debutat enguany en la Lliga són el migcampista procedent del Mallorc B Sergio Tejera, que sí que ha jugat alguns partits amb el filial; i l'extrem solleric Tuni, que es va perdre tota la recta final de la campanya passada i l'inici de la present a causa d'una greu lesió de genoll.

Un altre detall que il·lustra l'actual situació de Corrales dins el Mallorca fou la seva suplència en la cinquena jornada enfront de la Reial Societat i en detriment de Kevin, que s'ha guanyat la confiança de Laudrup en els quatre partits que ha disputat amb el primer equip. Caldrà veure quina decisió pren el tècnic mallorquinista diumenge davant l'Espanyol, ara que Corrales i Ayoze ja s'han recuperat per complet de les lesions i té disponibles els tres laterals esquerrans.

El defensa andalús arribà al club l'estiu del 2008 i en la primera temporada a l'Illa jugà un total de 23 partits de Lliga. Va ser el seu millor any. El curs passat el començà com a titular, però el seu rendiment no fou òptim i Ayoze li prengué el lloc. Només trepitjà el camp en set jornades del campionat. Enguany, encara no s'ha estrenat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.