nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Ivan Ramis: “Aquest equip encara pot créixer molt més”

El central del Reial Mallorca Ivan Ramis, que acaba de renovar el contracte fins a l'any 2015 i que és una de les veus més autoritzades dins el vestidor vermell, es mostra convençut que, després d'haver esgarrapat dos empats davant el Reial Madrid i el FC Barcelona, l'actual equip mallorquinista "encara pot créixer molt més".


Eln defensa pobler sap que amb una plantilla molt renovada i amb una de les mitjanes d'edat més baixes de Primera Divisió, el Mallorca ho tindrà molt difícil per repetir els números de la temporada passada, però reconeix que "els dos empats contra els dos equips grans de la Lliga ens han donat molta confiança, tot i que som conscients que la nostra Lliga és amb altres rivals. Hem tingut un bon inici de campionat, però l'equip encara pot créixer molt més".

Ramis assegura que una de les claus per tenir una temporada tranquil·la i no passar pena pel descens és "ser forts a casa". Enguany el Mallorca encara no ha perdut cap partit a Son Moix, on ha empatat amb el Reial Madrid (0-0) i ha derrotat l'Osasuna (2-0) i la Reial Societat (2-0). Davant la pròxima visita de l'Espanyol, el defensa pobler afirma que "hem de continuar en la mateixa línia, mantenir la nostra porteria a zero i intentar aprofitar alguna de les ocasions de gol que creem".

Ramis també es mostrà "orgullós" d'haver format amb Martí Crespí una parella de centrals cent per cent poblera i del seu company opinà que "li va sortir un bon partit i superà el difícil repte de jugar contra el Barça amb bona nota. Estic molt content per ell".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.