nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El futbol de ca nostra

Jornada 33
Entre avui i demà es disputen els partits restants de la 33a jornada de Tercera Divisió. La participació de la selecció balear a la fase final de la Copa de les Regions UEFA provocà aquest canvi en el calendari, que ha causat més d'un embull. Així, avui se'n juguen cinc. La Penya Esportiva rebrà a partir de les 16.30 el Binissalem, amb Guardiola Rotger d'àrbitre, en un intent de pressionar l'Atlètic Balears, que juga dues hores més tard. A les 17.00 i amb arbitratge de Rodríguez Quintero, el Ferreries s'enfrontarà al Sant Rafel. L'Esporles, ja descendit a Preferent, realitzarà un dels darrers viatges de la temporada per jugar a Los Pinos contra l'Alaior a les 18.00 amb arbitratge de Bosch Marquès.

El col·legiat Martín García dirigirà a partir de les 18.30 el duel entre el Llosetí i el Santanyí, dos equips amb les feines fetes. Finalment, a partir de les 19.00, l'Alcúdia tractarà de donar una alegria a la seva afició amb la visita del líder, l'Atlètic Balears. Mulet Pacis dirigirà el matx. Per demà dijous queden el Constància-Arenal i l'Independent-Poblera. Cal recordar que ja s'han disputat tres compromisos corresponents a aquesta jornada: Montuïri-Campos (0-0), Ferrioler-Mercadal (2-1) i Collera-Atlètic Ciutadella (3-0).

Alaró
Quan només resten quatre jornades perquè finalitzi el campionat de Regional Preferent, l'Alaró és a una passa de certificar la seva permanència a la categoria, l'objectiu fixat. L'equip dirigit per Joan Llompart està situat a la catorzena posició amb 40 punts, a 10 del Pla de na Tesa, el qual marca les posicions de descens a Primera Regional. Amb 12 punts per disputar-se, els alaroners poden segellar la salvació diumenge a Selva contra un rival, el Xilvar, que té la darrera oportunitat de mantenir encesa la flama de l'esperança. Tot i això, els de Llompart tindran tres ocasions més (Cardassar, Margalidà i Platges de Calvià) per aconseguir arrodonir una temporada més que satisfactòria.

"Mai sereu grans!"
A l'Atlètic Rafal estan ben emprenyats, tal com es pot observar si se'n visita la pàgina web (atleticorafal.blogspot.com/). El club rafaler es queixa de les males maneres d'alguns equips, que es consideren grans, a l'hora de fitxar jugadors per al seu futbol base i de la poca feina que fan per cuidar el planter. "Intentar fitxar jugadors o oferir un lloc al seu club sense el coneixement de l'actual no és digne d'un equip gran. Per tant, MAI SEREU GRANS. Heu d'amagar la debilitat de les vostres plantilles 'supercampiones' cercant jugadors a una altra banda. Quin planter!". A quins clubs es deuen referir?

De segona

Al Rafal no només estan molests per aquest tipus de comportament. També deixen ben clar que no estan gens contents amb la batlessa de Ciutat, Aina Calvo. Després de felicitar el Ferrioler per les noves instal·lacions, els rafalers es queixen que el seu camp encara no està acabat i que la batlessa no acudí a l'acte d'inauguració. Consideren que aquest comportament és considerar barriades de primera i de segona. Una cosa està ben clara: la política no és futbol.

Penyaarrabal.com

Finalment, una recomanació. Si voleu mantenir-vos informats de l'actualitat d'un dels clubs amb més tradició de Palma, la Penya Arrabal, tan sols heu de connectar-vos a www.penyaarrabal.com. No només hi trobareu la darrera hora de tots els conjunts d'aquest club de Santa Catalina, sinó també un recull de notícies del món del futbol, en especial de totes les que envolten l'específic de ca nostra. Una gran feina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.