algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

“Els de l'Inter han d'odiar ser futbolistes durant el partit”

Gerard Piqué demana el suport de l'afició blaugrana per capgirar la semifinal contra l'Inter de Milà. Fontàs i Bartra s'exerciten a les ordres de Pep Guardiola

50864
Gerard Piqué va comparèixer en una roda de premsa per demanar l'ajuda de l'afició. | GUSTAU NACARINO

El defensa del Barça Gerard Piqué espera "el millor Camp Nou de la història" demà, quan l'equip rebrà la visita de l'Inter en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions amb l'objectiu de remuntar el 3-1 encaixat a Milà.
"Vull un Camp Nou que no hagi vist mai, un Camp Nou on no hi hagi cap seient lliure. Vull que els jugadors de l'Inter entrin al camp i odiïn la professió de futbolista durant noranta minuts", assenyalà, si bé demanà que aquestes paraules no s'interpretin malament, "perquè en el partit vull que hi hagi violència zero". El central afirma que l'atmosfera de remuntada que s'ha generat en l'entorn blaugrana "és molt bona si la portam amb responsabilitat" i no creu que l'equip tingui problemes per digerir tanta càrrega emotiva: "La gent ha d'animar. Nosaltres som els qui hem de valorar tot aquest ambient i no deixar-nos endur per l'ansietat".

L'entrenament que ahir efectuà l'equip va tenir els reforços dels centrals de filial Andreu Fontàs i Marc Bartra. Davant les dues baixes segures a l'eix de la defensa -Puyol, sancionat i Txigrinski, que no està inscrit- i el dubte del lateral esquerre Eric Abidal, el tècnic blaugrana, Josep Guardiola, va cridar Fontàs i Bartra, a més del migcampista Thiago Alcántara. El gran dubte és saber qui acompanyarà Piqué al centre de la rereguarda, perquè tot dependrà del fet que el lateral francès es recuperi a temps de la ruptura patida a la cicatriu de l'adductor de la cama esquerra que li havia deixat la darrera lesió.

Amb o sense Sneijder?

Per la seva banda, l'Inter també s'exercità ahir abans de viatjar cap a la Ciutat Comtal avui. José Mourinho encara no sap si podrà disposar d'un home important en els seus esquemes, Wesley Sneijder. L'holandès se sotmet a fisioteràpia per intentar arribar al duel després d'un estirament del recte femoral esquerre en el darrer partit de Lliga. Davant aquesta situació, Mou prepara una estratègia amb ell i una altra sense ell.

"El Barça intentarà pressionar l'àrbitre"

El president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, va comentar ahir que té la percepció que el FC Barcelona tractarà de "posar pressió" sobre l'àrbitre per intentar capgirar la semifinal. La UEFA anuncià ahir que serà el belga Franck de Bleeckere el col·legiat del partit i Moratti troba "normal" que els blaugranes el condicionin. "Volen arribar a la final i intentaran posar una mica de pressió sobre l'àrbitre, cosa que pens que és normal", afirmà el mandatari. Tot i estar també immers en la lluita pel títol de Lliga a Itàlia, Moratti assegurà que estan del tot centrats en el matx. "Estam absolutament concentrats en aquest important duel", digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.