algo de nubes
  • Màx: 19.34°
  • Mín: 12.82°
19°

Resultats Primera Divisió

RACING 1
VILA-REAL 2


RACING DE SANTANDER: Coltorti, Crespo, Oriol, Torrejón, Christian, Arana, Colsa, Diop, Serrano, Canales i Tchité.
Luis García per Serrano, Xisco per Luis García i Bedia per Tchité.

VILA-REAL
: Diego López, Àngel, Gonzalo, Godín, Capdevila, Bruno, Ibagaza, Cani, Nilmar, Rossi i Llorente.
Cazorla per Ibagaza, Escudero per Cani i Fuster per Llorente.

GOLS
:
1-0: minut 39, Sergio Canales.
1-1, minut 69, Godín.
1-2, minut 82, Nilmar.

ÀRBITRE
: Eduardo Iturralde González. Va mostrar cartolina groga a Luis García, Diop, Christian, Canales, Torrejón, Coltorti i Crespo pel Racing, i a Cani, Nilmar, Godín i Rossi pel Vila-real.

ATLÈTIC DE MADRID 3
TENERIFE 1

ATLÈTIC DE MADRID: De Gea, Valera, Perea, Domínguez, Antonio López, Jurado, Camacho, Tiago, Reyes, Salvio i Agüero. Simao per Jurado, Forlan per Reyes i Ibrahima per Agüero.

TENERIFE
: Sergio Aragoneses, Marc Bertran, Culebras, Pablo Sicilia, Héctor, Mikel Alonso, Román Martínez, Juanlu, Alfaro, Ayoze i Nino.Dinei per Juanlu, Àngel per Alfaro i Kome per Ayoze.

GOLS
:
1-0: minut 10, Salvio
2-0: minut 30, Salvio
2-1: minut 60, Roman Martínez
3-1: minut 77, Agüero.

ÀRBITRE
: Mateu Lahoz. Targetes grogues a Domínguez per l'Atletic de Madrid i a Hector pel Tenerife.

ALMERIA 0
ESPANYOL 1

ALMERIA: Diego Alves, Míchel, Chico, Acasiete, Domingo Cisma, M'Bami, Bernardello, Soriano, Piatti, Crusat i Kalu Uche. Juanma Ortiz per Michel, Corona per Bernardello i Ortiz Bernal per Crusat.

ESPANYOL
: Kameni, Chica, Nico Pareja, Víctor Ruiz, Dídac, Moisés Hurtado, Forlín, Luis García, Verdú, Callejón i Osvaldo.Ivan Alonso per Verdu i Ben Sahar per Osvaldo

GOL
:
0-1: minut 54, Luis Garcia.

ÀRBITRE
: Velasco Carballo. Targetes grogues a Chico, Crusat i Soriano per l'Almeria i a Nico Pareja, Dídac, Forlin i Roncaglia per l'Espanyol. El local Pareja fou expulsat després de finalitzar l'encontre per una lluita amb el jugador local Soriano

SPORTING DE GIJÓN 0
VALLADOLID 2

SPORTING DE GIJÓN: J. Pablo, Lora, Botía, Gregory, Canella, Lola, Rivera, Luís Morán, De las Cuevas, D. Castro i D. Barral.K. Mateo per D. Castro, Sastre per Canella i Maldonado per Lola.

VALLADOLID
: Jacobo, Pedro López, Sereno, Nivaldo, Del Horno, Nauzet Alemán, Pelé, Baraja, Barragán, Diego Costa i Manucho.Keko per Nauzet Alemán i Luis Prieto per Keko.

GOLS
:
0-1: minut 79, Manucho.
0-2: minut 90, Baraja.

ÀRBITRE
: Perez Lasa. Amonestà els locals Botía i els visitants Nivaldo, Diego Costa i Pedro López. Expulsà Maldonado de l'Sporting en el minut 84 amb vermella directa i Del Horno en el 84 per doble amonestació.

GETAFE 4
SEVILLA 3

GETAFE: Codina, Rafa Cortés, Rafa López, Cata Díaz, Mané, Boateng, Celestini, Pedro León, Adrián González, Gavilán i Miku. Casquero per Celestini, Manu per Gavilán i Adrián per Parejo.

SEVILLA
: Palop, Stankevicius, Cala, Escudé, Fernando Navarro, Navas, Zokora, Renato, Adriano, Luis Fabiano i Kanouté. Lolo per Stankevicius, Romarick per Adriano, Negredo per Luis Fabiano.

GOLS
:
1-0: minut 16, Adrián.
1-1: minut 33, Luis Fabiano.
1-2: minut 38, Kanouté.
2-2: minut 58, Pedro León.
2-3: minut 61, Luis Fabiano.
3-3: minut 75, Manu.
4-3: minut 93, Parejo de penal.

ÀRBITRE
: Clos Gómez (Comitè aragonès). Amonestà amb targeta groga Mané, Miku, Casquero, Pedro León i Cata del Getafe, i Stankevicius i Palop del Sevilla. Expulsà per doble amonestació Kanouté en el minut 87.

OSASUNA 0
ATHLETIC 0

OSASUNA: Ricardo, Azpilicueta, Sergio, Roversio, Echaide, Juanfran, Puñal, Rúper, Camuñas, Pandiani I Aranda. Massoud per Aranda en el minut 66 i Vadocz per Rúper en el 83.

ATHLETIC DE BILBAO
: Iraizoz, Ustaritz, San José, Amorebieta, Koikili, Iturraspe, Gurpegi, Javi Martínez, Yeste, Toquero i Llorente. Susaeta per Gurpegi en el minut 56, Muniain per Llorente en el 84 i Gabilondo per Yeste en el 89.

ÀRBITRE
: Teixera Vitienes (Comitè cantàbric). Amonestà el local Aranda i el visitant Ustaritz.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.