algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El Mallorca acaba a cops i amb empat (1-1)

El Mallorca just suma un punt davant el Màlaga, però continua quart. El duel acabà amb una vergonyosa picabaralla sobre el terreny de joc entre Keita i Aduriz

50820

Empat, polèmica i cops a Son Moix. Quanta bogeria! Quin desastre! Quina travelada més inoportuna! El Reial Mallorca empatà (1-1) davant el Màlaga a Son Moix, però continua quart, després que el Sevilla no pogués guanyar dins Getafe. Ahir, en un partit intens i embogit, el conjunt de Gregorio Manzano fou incapaç de vèncer un Màlaga que jugà amb deu tota la segona meitat. I és que Mejuto González expulsà Hélder a un minut del descans, després que tocàs la pilota amb la mà a l'interior de l'àrea. Castro llançà el penal i Munúa, excepcional, aturà el llançament del seu compatriota. El malagueny Obinna, que havia sortit poc abans al terreny de joc, féu avançar a pocs minuts del final el conjunt andalús i Aduriz, en un gol molt protestat, aconseguí l'empat. Els futbolistes del Màlaga reclamaren indignats a l'àrbitre, ja que consideraven que Keita, que era en terra, havia impossibilitat que Munúa interceptàs l'esfèric. De res no serviren les protestes dels andalusos i Mejuto González donà validesa al gol.

El duel finalitzà amb una àgria picabaralla entre Keita i Aduriz. El davanter basc recriminà al seu company l'individualisme mostrat en una jugada. Tot seguit, el futbolista de Guinea Conakry intercanvià més que paraules amb Aduriz. Els mateixos companys d'Aduriz i Keita hagueren d'intervenir amb rapidesa per retornar la pau al terreny de joc. L'àrbitre, tot i que l'agressió fou evident, no hi va fer res. Un triomf sempre val tres punts, però en el tram final de la Lliga, amb escàs marge de maniobra, victòries i travelades adquireixen transcendència. El duel era ahir cabdal per a Mallorca i Màlaga, tot i que per motius ben diferents. El conjunt de Manzano lluita per aconseguir jugar la Lliga de Campions la temporada que ve, mentre que el Màlaga iniciava la jornada a un sol punt de la zona de descens.

Vista la trajectòria d'un i altre equip, era fàcil pronosticar un clar triomf del Mallorca, a pesar que la importància dels punts fa possible qualsevol resultat. Endevinar l'onze de Manzano no és gaire complicat, encara que a les darreres jornades el tècnic ha anat repartint confiança entre futbolistes fins aleshores poc habituals. Així, Mattioni ocupà ahir el lateral dret, mentre que Varela jugà en el centre del camp. La resta, els de quasi sempre. El duel començà sense un clar dominador. Mallorca i Màlaga deixaren ben clar des del primer moment que no donaven l'empat per bo, malgrat que els de Manzano també mostraren ben aviat la seva ansietat. En tot cas, les oportunitats més clares foren per al Mallorca, però Víctor envià la pilota fora i Ruben, de cap, obligà Munúa a lluir-se per evitar el gol.

El Màlaga es defensava, sense renunciar al gol, però el Mallorca era millor. El signe del partit hauria pogut canviar just abans d'arribar al descans, quan Stepanov tocà la pilota amb la mà just davant Aduriz. Mejuto assenyalà penal i expulsà el defensor del Màlaga. Castro fallà la pena màxima i s'arribà així al final del primer temps amb el resultat inicial. Quedaven quaranta-cinc minuts i el Mallorca disposava de superioritat numèrica. Hi havia motius per a l'optimisme. Ben prest quedà clar que el Màlaga no renunciava al triomf. El conjunt de Juan Ramón López Muñiz, millor ubicat que els vermells durant molts minuts, va dur la iniciativa en diferents fases.

Manzano cercà solucions i en el minut 59 donà entrada a Julio Àlvarez i a Webó en substitució de Varela i Víctor. El Mallorca, amb el pas dels minuts, va dominar el partit i semblava que, tard o d'hora, arribaria el gol. Això no obstant, el Màlaga és un equip perillós i Obinna, que havia entrat al camp poc abans, va veure com Rubén, amb Aouate ja superat, treia la pilota sobre la mateix línia de gol. Quan faltaven cinc minuts per al final, quan més pressionaven els de Manzano, arribà el gol d'Obinna. Ja en el temps afegit, Aduriz empatà de cap en una jugada polèmica en la qual els andalusos reclamaren falta de Keita sobre el porter Munúa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ilich, fa mes de 13 anys
En comptes de parlar d'un assumpte sense gaire importància, per què no denunciau l'espanyolada que munten cada dia de partit els idiotes racistes de la penya feixista?
Valoració:1menosmas
Per rogelito, fa mes de 13 anys
tal vegada no és el millor moment per carregar-se disciplinarment a dos dels davanters de l'equip. Bé si sancionen en Keita tampoc passaria res :P
Valoració:0menosmas
Per Alfonso XIII, fa mes de 13 anys
Els dos jugadors castigats 5 partits sense jugar, com a mínim.
Valoració:0menosmas
Per joi1pastor., fa mes de 13 anys
Keita es vergonyós el teu comportament, no mareixés dur la camiseta del mallorca, esper que no tornis a jugar mes al nostre club. XUPONNNN!!!!!.
Valoració:1menosmas
Per mallorca, fa mes de 13 anys
En Keita és un CHUPOOOON!
Ja està Bé, És normal que els companys es desesperin,... sobretot si no anam guanyant-
Valoració:2menosmas
Per es negre petit perd es boll a vegades, fa mes de 13 anys
Imatge molt lletja per acabar el partit.. En un moment en què l'equip ha d'estar més unit que mai per assolir un repte importantíssim saltes espurnes entre els companys d'equip. No sé del tot qui en fou el causant principal, però a vegades en Keita actua com si l'esport que practica tengués altres normes totalment diferents.. Esperem que no afecti l'equip!
Valoració:-1menosmas
Per toni, fa mes de 13 anys
A tots els diaris expulsaren STEphanov. Menys "desastres" i més informació.
Valoració:2menosmas
Per mallorcA, fa mes de 13 anys
keita chupón chupón chupón!!!!ya esta bien hombre este tio cada vez que sale se piensa que juega solo.vamos a pesar de todo son dos puntitos al sevilla.a ver que pasa en bilbao...mallorcaaaaaaaaaaaa
Valoració:5menosmas
Per Juan, fa mes de 13 anys
Encara havent perdut el Sevilla el punt es bosnissim.La picaberalla entre Aduriz i Keita es normal.Era un partit de molta tensio.Pero aixo s´ha d´oblida i el que hem de fer es guanyarr diumemge al Bilbao si es possible i sino al Reial MADRID(tambe idificil)
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente