nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

Tres punts de Champions

El Reial Mallorca cercarà un triomf que l'acosti un poc més a la Lliga de Campions davant un Màlaga amb l'aigua al coll

El Reial Mallorca afronta avui (17.00 hores) davant el Màlaga un partit vital per a les seves aspiracions de classificar-se per disputar la Lliga de Campions la temporada que ve. El tècnic mallorquinista, Gregorio Manzano, no dubtà a qualificar l'enfrontament contra els andalusos de "clau" amb vista a l'objectiu de conquerir definitivament la quarta plaça, que actualment ocupen de manera provisional.

I és que una ensopegada davant el Màlaga posaria en perill aquesta privilegiada classificació i reduiria a la mínima expressió el marge d'errada dels vermells en les quatre jornades que restarien per disputar-se, entre les quals hi ha una complicada visita a San Mamés i el duel a Palma contra el Reial Madrid. En canvi, els tres punts consolidarien els balears a la zona Champions i fins i tot permetrien ampliar l'avantatge respecte del Sevilla, cinquè classificat a un punt del Mallorca, que avui afronta un difícil compromís al camp del Getafe.

El Màlaga, amb problemes

La victòria també és obligada per a un Màlaga que es troba en caiguda lliure i que només ha aconseguit un triomf en les darreres 10 jornades, en les quals ha sumat 6 punts de 30 de possibles. Aquesta mala ratxa de resultats ha fet davallar el conjunt que entrena Juan Ramón López Muñiz a la dessetena posició, a només un punt de la zona de perill. Així les coses, si els andalusos no guanyen avui a Son Moix, podrien acabar la jornada en llocs de descens. Per evitar-ho, jugadors i tècnics del Màlaga s'han conjurat per vèncer a Palma i per intentar mantenir la porteria a zero en tots els partits.

El Mallorca afronta la cita d'avui amb les baixes per lesió d'Ivan Ramis, Mario Suárez i Tuni, emperò Manzano recupera Gonzalo Castro, que es perdé el passat duel contra l'Osasuna per sanció, i Julio Àlvarez, que ja té l'alta mèdica després d'haver estat tres setmanes allunyat del terreny de joc amb problemes físics. Així mateix s'ha recuperat a temps d'un fort cop en un peu el mitja punta Borja Valero, qui durant la setmana s'entrenà al marge del grup.

Castro podria ser la principal novetat en l'onze inicial vermell i té tots els números per retornar a l'extrem esquerre en detriment de Varela. La resta podrien ser els mateixos que jugaren contra l'Osasuna. D'aquesta manera, l'equip titular del Mallorca podria ser el format per Aouate a la porteria; Josemi, Rubén, Nunes i Ayoze en defensa; Martí i Borja Valero formarien el doble pivot en el centre del camp, amb Mattioni i Castro per les bandes; i Víctor Casadesús i Aduriz completarien el duet atacant.

Per part seva, el Màlaga viatjà ahir a Palma amb les baixes de Manu Torres, Weligton, Manolo Gaspar, Valdo, Juanmi i Orozco. Per contra, Muñiz podrà disposar de Caicedo i d'Iván González, que tornen a la convocatòria després d'haver complit un partit de sanció, i Obinna, recuperat de la seva lesió.

Dit això, el Màlaga podria jugar d'inici amb Munúa a la porteria; Jesús Gámez, Helder Rosario, Stepanov i Mtiliga en defensa; Apoño, Juanito, Baha i Duda en el centre del camp; Fernando a la mitja punta i Caicedo com a única referència en atac. El matx serà dirigit pel col·legiat asturià Mejuto González, qui en acabar aquesta temporada deixarà l'arbitratge.

L'afició mallorquinista, conscient de la transcendència d'aquest enfrontament, s'ha mobilitzat per fer costat a l'equip, tant abans com durant el matx. S'espera un ambient de festa a l'Ono Estadi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.