algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El futbol de ca nostra

Solidesa blava
El Ferrioler continua demostrant que és un dels millors equips de la segona volta, una trajectòria que li ha servit per ser, juntament amb els tres primers (Atlètic Balears, Penya Esportiva i Constància), un dels més ferms candidats a disputar la lligueta d'ascens a Segona Divisió B. Els de Xavi Ferriol només han sumat una derrota en la segona meitat de la Lliga -va ser en la primera jornada de la segona volta contra el Constància-, en la qual han sumat 12 victòries i tres empats que li han servit per situar-se a nou punts de la Penya i a dos dels inquers. Els Espadas, Calero, Peset i companyia tenen l'oportunitat de signar un campionat magnífic de la mà d'un tècnic a qui es comença a conèixer com el Guardiola de Son Ferriol.

Objectiu complert (I)
El Poblera va aconseguir diumenge materialitzar una part de l'objectiu que la directiva presidida per Miquel Bennàssar es va marcar a l'inici de la temporada. El conjunt juvenil, que milita a la Divisió d'Honor i és dirigit per Domingo Remola, va assolir la permanència a la màxima categoria després de derrotar el Lleida per 2-1. Els joves, dirigits per Remola i empesos per l'afició poblera, es guanyaren amb entrega i sacrifici poder competir un any més amb els millors equips de l'Éstat. Des d'aquí, els donam la més sincera enhorabona!

Objectiu complert (II)

Tal com ens contava el president de l'entitat blaugrana, l'altra part de l'objectiu per consolidar el projecte i poder sanejar el club econòmicament és que l'equip de Tercera Divisió també assoleixi la permanència. Tot i no tenir la salvació assegurada matemàticament, els d'Enric Cànoves són a una passa d'aconseguir-la, atès que amb una victòria més la teidrien al sac.

Objectiu complert (III)
Una vegada conclosa la competició de la regularitat, el juvenil del Poblera disputarà la Copa Primavera. Tot i això, i després que avui el conjunt de Domingo Remola dugui a terme el darrer entrenament de la temporada, els jugadors es posaran a les ordres de Cànoves per contribuir a la salvació de l'equip de Tercera i per començar a entrar en contacte amb una categoria en la qual la majoria de membres de la plantilla jugarà la temporada que ve.

Vent en popa
La selecció balear sub 12 d'Antonio Barea continua la preparació per als campionats d'Espanya, que es disputaran el proper mes de maig (12, 13, 14 i 15). Dilluns a vespre, s'enfrontaren amb el Porreres infantil i el derrotaren de manera clara i contundent (14-1). Tot i admetre la qualitat del combinat, Barea considerà que la vertadera prova de foc per a l'equip serà dilluns, dia 26, quan es veuran les cares amb el Mallorca a Son Malferit a partir de les 18.00 de l'horabaixa.

Llistes
Cal apuntar que dia 3 de maig, el seleccionador farà pública la llista definitiva de convocats per disputar els campionats d'Espanya. Tal com ens va reconèixer, la té pràcticament decidida -no variarà gaire respecte dels 13 convocats per enfrontar-se amb el Porreres-, però no es poden descartar mai canvis de darrera hora. D'altra banda, Barea ens explicà que una setmana després de la competició estatal, el 20 i el 21 de maig es juga a Madrid un torneig internacional (Adidas Champions League) en el qual la selecció balear també hi serà. Així, Barea ens contà que els joves que hi aniran seran els que no participin als campionats d'Espanya. Una gran decisió!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.