cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

El futbol de ca nostra

Final a sa Pobla (I)
El Poblera de la Divisió d'Honor Juvenil es juga demà (12.00) continuar a la màxima categoria del futbol juvenil estatal. Els de Domingo Remola tenen una final contra el Lleida, als quals ja guanyaren en el partit disputat en la primera volta a la terra ferma. Tot i que un empat de l'Stadium Casablanca els asseguraria la salvació, els blaugranes no es poden refiar i necessiten que l'afició els faci costat per cercar un triomf que certifiqui la permanència a la Divisió d'Honor una temporada més i els permeti acomiadar la campanya amb alegria.

Final a sa Pobla (II)
La concentració i l'expectació entre el planter de Domingo Remola és tanta que des del club s'ha volgut posar un granet d'arena més i, al més pur estil Guardiola, han penjat un vídeo a la pàgina web per motivar l'equip amb imatges dels jugadors en acció.

Lliga Nacional
La Lliga Nacional Juvenil arriba aquest cap de setmana en la darrera jornada de competició amb el campió per decidir. Joventut Sallista, primer amb 60 punts, i Atlètic Balears, segon amb 59, es jugaran l'ascens a la Divisió d'Honor contra dos conjunts ja descendits: el Pla de na Tesa i el CIDE, respectivament. Els inquers depenen d'ells mateixos, mentre que els de la via de cintura hauran d'esperar la travelada del Joventut i guanyar el matx. Per la part de baix, el Platges de Calvià, el Serverí i la Penya Ciutadella B ja han descendit, de la mateixa manera que el Pla de na Tesa i el Cide. Els dos darrers han perdut la categoria pels descensos del Ferrioler i de la Penya Ciutadella. Encara hi podria haver un altre descens si el Poblera de Divisió d'Honor no aconsegueix salvar-se.

Kevin
El jugador del Mallorca B va rebre ahir l'alta hospitalària, tot i que no l'esportiva, després de la commoció cerebral que patí en el duel contra el València Mestalla. Tal com explicà el metge del Mallorca, Tomeu Munar, l'única manera de recuperar-se d'una lesió així és el repòs i la tranquil·litat. Kevin haurà de fer una setmana de repòs per veure com evoluciona.

Segona B
En la 35a jornada del grup III de Segona B, el Mallorca B s'enfrontarà demà amb l'Alcoià (11.30, Son Bibiloni), mentre que l'Sporting visitarà el Logronyès (12.00, Las Gaunas).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.