muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

El futbol de ca nostra

UE Poblera (I)
La UE Poblera juvenil està ben animada per afrontar amb garanties el partit contra el Lleida, un duel en el qual els de sa Pobla es jugaran la permanència a Divisió d'Honor juvenil. El partit serà diumenge a les 12.00 hores a l'estadi nunicipal de sa Pobla.

UE Poblera (II)
Miquel Molondro, president de la UE Poblera, comentà que aquest és el matx més important de la temporada. Per aquest motiu, els jugadors estan un poc nerviosos i tenen moltes ganes de jugar i guanyar. La directiva es mou perquè vinguin al municipal de sa Pobla tants d'aficionats com sigui possible per donar suport al conjunt. Cal recordar que el curs passat acudiren més de 3.000 persones a presenciar el duel de l'ascens.

UE Poblera (III)

A més de jugar a casa, la UE Poblera té a favor seu el fet que jugar amb el Lleida li va bé aquesta temporada. En el partit d'anada, els mallorquins s'imposaren per 1-2 a Lleida, i això que els catalans tenen bastant més pressupost i que disposen de dos jugadors internacionals a les files.

UE Poblera (IV)
El principal perjudicat en cas que la UE Poblera assoleixi la permanència serà l'equip de Saragossa Stadium Casablanca. De fet, hi ha una altra carambola possible per als mallorquins, ja que, si l'Stadium Casablanca empatàs, la permanència ja estaria assegurada. Tanmateix, el president Molondro no vol mirar cap enrere i considera que el que s'ha de fer és intentar guanyar i fer les coses per a un mateix.

UE Poblera (V)

Tots els aficionats que vulguin acudir a animar el sa Pobla diumenge a les 12.00 hores tindran l'entrada completament gratuïta. A l'equip esperen tenir el municipal a vessar de gent. Molta sort!

Kevin (I)
El jugador del Mallorca B Kevin encara es troba ingressat a un hospital de València després d'haver patit una commoció cerebral en el matx contra el València Mestalla. Una topada fortuïta contra un jugador rival el deixà inconscient i amb convulsions. Ara per ara, Kevin ja ha abandonat l'UCI i es troba a planta, on continuarà en observació. Ahir li varen fer un TAC de control que donà uns resultats completament normals. De fet, Kevin ja es pogué aixecar i començà a ingerir aliments. El metge del Mallorca, Tomeu Munar, confirmà que, amb aquestes millores, el vermell podrà tornar a l'Illa d'aquí a un parell de dies.

Kevin (II)
El defensa vermell va voler tranquil·litzar tothom i digué que es troba bastant bé. Malgrat que recorda la jugada, ha oblidat completament el que passà després. A més, Kevin va rebre la visita de Lillo, que va ser el defensa amb qui va topar, i que també va haver de ser ingressat. El jugador del filial vermell volgué agrair l'interès que ha tingut moltíssima gent per conèixer el seu estat i desitjar-li una bona recuperació.

Torneig
Demà, dia 17 d'abril, es disputarà el V Torneig escoletes de futbol, al poliesportiu Santa Mònica. Començarà a les 10.00 hores del matí i finalitzarà a les 17.00 hores, amb un descans de les 14.00 a les 16.00 hores. Les escoletes participants són Valldemossa, Llosetí, Esporles, Marier, La Salle, Marratxí, Patronat, Santa Catalina, Son Cladera, Son Sardina, Binissalem, Atlètic Rafal i Santa Mònica.

L'At. Balears
L'Atlètic Balears recuperà dimecres el lideratge a la taula de Tercera Divisió. La seva victòria contra el Constància tornà l'equip de la via de cintura al lloc més alt de la taula. Els palmesans són uns ferms candidats a aconseguir l'ascens a Segona B per a temporada que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Foll, fa mes de 14 anys
Atlètic! Atlètic!!!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente