algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Nova revàlida a La Romareda

El Mallorca necessita millorar els seus registres a fora camp i vèncer el Saragossa per acostar-se un poc més a Europa

117918
El Reial Mallorca derrotà el Saragossa amb comoditat en la primera volta. | T. MONSERRAT

Ja hi tornam a ser. Gairebé sense temps per celebrar la victòria de diumenge passat a Son Moix davant el València, el Reial Mallorca afronta avui una nova revàlida a La Romareda, on lluitarà per sumar tres punts que li permetin fer una passa més cap a l'objectiu de classificar-se per a les competicions europees. Just resten set partits perquè la Lliga abaixi el teló i el marge d'errada cada cop és més petit. Són set finals. El Mallorca afronta el matx d'avui instal·lat en una privilegiada cinquena posició i amb els llocs de Champions en el seu punt de mira. L'equip sortí molt reforçat moralment del duel contra el València i s'encamina cap a la cita amb el Saragossa conscient que es troba davant una bona oportunitat per millorar les estadístiques a camp contrari.

Fins ara, els partits a fora camp han estat l'únic punt negre d'un Mallorca que està completant una temporada excel·lent en l'àmbit esportiu. El conjunt de Gregorio Manzano just ha pescat dues victòries i 6 empats (12 punts de 48 possibles) en els 16 partits que ha disputat lluny de l'Ono Estadi. Per poc que els balears haguessin estat una mica més encertats com a equip visitant, ara podríem estar parlant d'un Mallorca consolidat entre els llocs de Champions.

El conjunt vermell ha visitat La Romareda en 22 ocasions a Primera Divisió i el balanç és d'11 triomfs locals, 6 empats i 5 victòries visitants. El Mallorca ha puntuat en 8 de les darreres 12 visites al camp del Saragossa, però la seva darrera victòria es remunta a la temporada 2004/05, quan s'imposà per 0-1 amb un gol de Luis García.
Els mallorquinistes s'imposaren als aragonesos per 4-1 en el partit que els enfrontà a Palma a la primera volta, però l'actual Reial Saragossa és ben diferent del de llavors. L'equip que ara entrena José Aurelio Gay passà per l'equador de la competició instal·lat a la coa de la classificació i es reforçà de valent en el marcat d'hivern amb jugadors com el davanter Suazo, els migcampistes Eliseu i Edmilson i els defenses Contini i Jarosik, tots ells titulats indiscutibles en l'actualitat.

L'arribada dels reforços féu reaccionar el Saragossa, que abandonà els llocs de descens fa algunes jornades i ara ocupa el setzè lloc amb un matalàs de cinc punts sobre el devuitè. Per tant, els aragonesos no es poden relaxar si no volen tornar a caure al pou del descens i necessiten sumar els tres punts davant el Reial Mallorca. Gregorio Manzano no podrà disposar per a aquest partit dels lesionats Tuni, Ramis i Julio Àlvarez ni del sancionat Varela. Dit això, el tècnic mallorquinista podria repetir el mateix onze que diumenge contra el València amb una única novetat: Mattioni té tots els números per ocupar l'extrem dret i deixaria el seu lloc al lateral a Josemi, que retornaria a la titularitat.

Així, el Mallorca podria jugar amb un onze format per Aouate a la porteria; Josemi, Rubén, Nunes i Ayoze en defensa; Martí, Borja Valero, Mattioni i Castro en el centre i Aduriz i Webó en atac. Per la seva banda, Gay recupera el migcampista Ander Herrera, però perd per sanció el defensa Diogo, qui s'afegeix als lesionats Lafita i Laguardia. El Saragossa podria jugar d'inici amb el següent equip: Roberto, Pulido, Jarosik, Contini, Ponzio, Gabi, Edmilson, Ander, Eliseu, Arizmendi i Suazo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.