algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El futbol de ca nostra

Lawal
La jornada passada fou accidentada a Tercera i a Preferent. El jugador de l'Atlètic Balears Lawal en fou un dels afectats. El nigerià va ser ingressat diumenge després d'haver rebut un cop al cap per part d'un jugador contrari i de quedar inconscient en el terreny de joc. Fou necessària la presència d'assistència mèdica per reanimar-lo. Per sort, a hores d'ara Lawal ja és a casa seva, on seguirà el tractament mèdic adequat. El jugador blanc-i-blau haurà d'absentar-se dels entrenaments de l'equip de la via de cintura durant un temps.

At. Balears

L'Atlètic Balears afronta dos reptes decisius amb l'absència de Lawal. Per una part, està el partit de demà a les 20.30 hores contra el Constància. Una victòria tornaria el lideratge als d'Àngel Pedraza. D'altra banda, el diumenge 18, el Juvenil A del club s'hi juga poder estar a Divisió d'Honor la pròxima temporada. A un punt del Sallista d'Inca, primer classificat, tot es decidirà en el partit que juguin ambdós equips. El Sallista ho farà a casa del Pla de na Tesa, mentre que l'Atlètic Balears ho farà a partir de les 12.00 hores a l'Estadi Balear contra el Cide.

Gabi (I)
El jugador del Calvià Gabi fou un altre dels accidentats aquesta jornada. Gabi topà accidentalment amb el seu propi porter i es provocà una triple fractura a la mandíbula.

Gabi (II)

Per sort, el jugador del Calvià ja ha abandonat l'UVI de la clínica Palmaplanas i es troba en planta. En un principi, la situació fou molt greu, perquè, a més de la fractura, Gabi va sagnar per l'orella i el nas i va tenir un coàgul al cap que ja s'ha diluït sense deixar rastre. A banda dels problemes a la mandíbula, Gabi Martínez també va patir una fissura cervical. Avui està pendent de la visita del cirurgià maxil·lofacial, que decidirà quan serà convenient realitzar-li la intervenció quirúrgica. El més probable és que es dugui a terme aquesta mateixa setmana. De moment, està acompanyat tota l'estona pels seus familiars i per la seva companya sentimental. Molts d'ànims, Gabi!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.