muy nuboso
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 11.39°
18°

Un lluitador Collera cau en el temps afegit (3-2)

Patri fallà un penal que pogué haver estat un cop massa dur per al Torrejón

TORREJÓN 3
COLLERA 2

TORREJÓN: Noelia (2), Atalaia (2), Erika (2), Saray (2), Bárbara (2), Mónica (2), Marta (2), Esther (2),Ana (2), Unxe (2) i Patricia (2).Laura II (1) per Unxe, i Esther II (1) per Mónica.

COLLERA
: Andrea (2), Chus (2), Laura (2), Anita (2), María Antonia (2), Eli (2), Patri (2), Marga (2), Virginia (2), Pili (2) i Vidal (2).Rafaela (1) per Anita, i Tania (1) per Marga.

GOLS
:
1-0: minut 15, Patricia.
2-0: minut 40, Patricia.
2-1: minut 49, Pili.
2-2: minut 69, Pili.
3-2: minut 95, Ana.

ÀRBITRE
: Ortiz Blanco (2). Tingué una bona actuació. Amonestà amb targeta groga les locals Saray i Ana, i les visitants Eli i Pili.

El Collera va perdre per un resultat de 3-2 davant del líder, el Torrejón, en un partit en el qual la sort donà l'esquena a les jugadores mallorquines, ja que amb l'empat a dos varen tenir una ocasió única per guanyar el duel i segellar el pas matemàtic a la fase final de la Copa de la Reina. Tanmateix, Patri no pogué materialitzar el penal amb el qual fou castigat el Torrejón i finalment, en el temps afegit, li va fugir un punt que pot ser molt necessari.

Després d'aquesta derrota davant el Torrejón, el Collera depèn de si mateix per classificar-se per la Copa de la Reina, però haurà de guanyar els dos enfrontaments que li resten amb el València a casa la setmana que ve i davant el Gimnàstic de Tarragona en la darrera jornada de la segona fase. El Collera es va veure sorprès pel Torrejón, que va saber aprofitar les ocasions en la primera meitat. En la represa, tot i que el Collera aconseguí igualar el resultat, fou derrotat quan en el descompte la seva xarxa fou travessada novament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.