cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 26°
28°

El futbol de ca nostra

"'Más que baile!"
Per molta gent és coneguda l'amistat que hi ha entre Miquel Àngel Nadal i Rafa Vecina, exregidor de l'Ajuntament de Manacor i president i futbolista en actiu del Porto Cristo de Primera Regional. Una de les anècdotes entre els dos amics que ha transcendit públicament són unes messions que posaren. Es jugaren que el primer que penjàs les botes convidaria l'altre a un viatge als Estats Units. Nadal, que es retirà el 2005, hagué de pagar una estada a Miami per a tots dos, perquè Vecina actualment continua golejant a les files de l'equip del Port. Idò bé, dimecres tenia lloc la gala prèvia a les expulsions del programa de gran èxit televisiu 'Más que baile!, en el qual Nadal pren part. Així, despús-ahir horabaixa Vecina agafà un avió cap a Madrid per veure en directe l'actuació del seu inseparable amic i donar-li ànims. La motivació de l'exjugador del Barça fou tanta que es proclamà vencedor de la fase prèvia. Idò!

Balanç
L'Sporting Maonès ha convocat l'assemblea ordinària de socis per a dijous, dia 15, a partir de les 19.30 h en primera convocatòria, per aprovar el balanç econòmic i la memòria esportiva de la campanya 2008/09, a més d'informar de l'estat numèric de socis i aprovar el projecte de pressupost de la temporada en curs. L'assemblea serà al recinte firal de Maó.

Campus
Avui es clausurarà el campus de porters organitzat per Pablo Roca a les instal·lacions de la Penya Arrabal. En la quarta edició, aquest encontre ha tingut la participació de més de 50 al·lots, cosa que ha superat de llarg les expectatives de Roca. Durant els quatre dies que ha durat la trobada, els participants han après els mètodes per millorar la seva tècnica gràcies als consells d'uns professors d'excepció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.