cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

“No podem deixar passar aquesta oportunitat”

Pep Lluís Martí apel·la a l'ambició de l'equip per aconseguir mantenir-se a Europa en aquest tram final de temporada. Manifesta suport a l'AFE en les reivindicacions que l'associació reclama

El Mallorca enfila el tram final de temporada amb una oportunitat única de tornar a classificar-se per jugar a Europa la propera temporada. Un dels capitans de la plantilla vermella, Pep Lluís Martí, incidí en aquest punt en la seva compareixença davant els mitjans, assegurant que després d'haver-se mantingut a la zona noble de la Lliga durant tota la campanya, és l'hora de ser "ambiciosos" i "no desaprofitar aquesta gran ocasió". "Tenim la intenció de lluitar fins al final. Fins ara, l'equip ha estat en posicions europees i, evidentment, no podem deixar passar aquesta oportunitat que se'ns presenta. Hem de ser ambiciosos i intentar aconseguir la millor classificació possible", manifestà.

El migcampista mallorquí, que reconegué que la plantilla està "al marge de tot el que pugui passar" respecte a la denúncia de l'Athletic de Bilbao i que podria provocar l'impediment per disputar competicions continentals la propera temporada, creu que els enfrontaments directes entre els diferents aspirants a obtenir un bitllet europeu en aquests vuit darrers compromisos seran els que "posaran cadascú al seu lloc". "A casa hi tenim dos rivals molt complicats, com són el València i el Madrid, i a fora anam a San Mamés i a Riazor, però hem d'anar partit a partit, sobretot quan resten tan poques jornades. Hi ha molts de duels directes al calendari i tots els qui som en aquesta zona ens enfrontam entre nosaltres, per la qual cosa aquests partits deixaran cada equip on li correspon", anuncià un Martí que confia de "treure els tres punts" diumenge contra el València. En referència als xes, Martí recordà que la tornada dels vuitens de final de la Lliga Europa que protagonitzen els d'Emery i l'Atlètic de Madrid "els afectarà" amb vista el matx de l'Ono Estadi. "És clar que el partit els afectarà. El problema és que, si aconsegueixen la classificació, vindran psicològcament molt forts per afrontar qualsevol tipus de repte", apuntà.

Suport a l'AFE

Martí va expressar el suport que la plantilla del Mallorca dóna a l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) en les seves reclamacions i en la possibilitat de convocar una vaga. "No ens queda més remei que fer feina cada dia, donar suport al nostre sindicat i reivindicar els nostres drets, i no només pel que fa als cobraments. És important que el sindicat es mogui i dugui a terme totes les gestions possibles perquè els jugadors tinguin suport. La vaga és una situació que se'ns proposà i per a la qual se'ns demanà col·laboració", explicà.

Ivan Ramis es retira i és dubte per a diumenge

La mala sort s'ha tornat a acarnissar amb Ivan Ramis. El central pobler s'hagué de retirar de l'entrenament per unes molèsties a l'adductor dret que sentí després d'una topada fortuïta i que el converteixen en dubte per a l'enfrontament amb el València de diumenge. Tal com s'expressà des del club, encara és massa prest per saber si el central estarà en condicions de sortir a la gespa davant el conjunt d'Emery, per la qual cosa estaran pendents de la seva evolució.

De moment, i a l'espera de la realització de més proves que determinin l'abast d'aquest dolor, Ramis se sotmetrà a un tractament fisioterapèutic per tractar-lo. És la tercera lesió muscular que pateix el defensa vermell des de principi de temporada, cosa que l'ha obligat a perdre's fins a quatre partits de Lliga. Tot i això, la cara d'aquestes molèsties és que no són al bíceps femoral, la zona afectada en les dues anteriors lesions. Després de completar els sis darrers partits com a titular i tornar a rendir al seu millor nivell, Ramis veu que es torna a trencar una ratxa que li està permetent signar la millor temporada com a jugador del Mallorca. Cal recordar que el pobler ja s'ha fet un cartell a Europa -va estar a punt de sortir en el mercat d'hivern en direcció al Celtic de Glasgow i va ser inclòs en l'onze ideal de la jornada del prestigiós diari francès L'Equipe- i aquestes lesions poden truncar una progressió magnífica.

Però la de Ramis no va ser l'única absència en l'entrenament d'ahir a Son Bibiloni. La seva parella a l'eix de la defensa, el portuguès Nunes, se n'absentà amb permís del club per motius personals. Per la seva banda, Julio Àlvarez es deixà veure sobre la gespa per continuar la recuperació de l'esquinç que patí al genoll esquerre i que li impedí viatjar a Almeria. De la mateixa manera que Ramis, la participació del gallec nascut a Veneçuela contra el València és tota una incògnita, perquè depèn de la seva evolució. Finalment, Quique Corrales no es va exercitar tampoc amb la resta de companys per unes molèsties a l'adductor esquerre que arrossega des de la setmana passada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Juan, fa mes de 14 anys
ESTIC d´acord amb el nostre jugador.Diumenge tenim una jornada historica per guanyar entre tots al Valencia.Crec que si guanyam encara ferem tercers.No se tenc aquesta impressio que seria un cop mortal pel VALENCIA.Nomes falten dues coses per aconseguir-ho:
1.-Anar a l´estadi i omplirlo(cosa molt dificill)
2.-que la premsa faci mes propaganda des de ja a les primeres pagines dels diaris(mes dificil perque no ha passat mai);i no ho entenc perque si a primera pagina posassin el Mallorca-Valencia o tots el partits a casa tendrien mes tirada els diaris perque l´esport interessaa molt a la gent.Basta veure Marca,As etc. Ala ido tos a animar diumenge al Mallorca.VISCA EL MALLORCA SEMPRE
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente