algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El futbol de ca nostra

Esportivament, immillorables
La trajectòria esportiva del Manacor és, fins ara, immillorable. Els números del líder indiscutible de la Regional Preferent no en deixen cap dubte: té 49 punts seguit a una distància considerable per l'Artà, que en té 36. Dels 20 partits disputats fins aquesta jornada, n'ha guanyat 15, n'ha empatat 4 i n'ha perdut únicament un. Ha anotat 58 gols (gairebé el doble que l'Artà) i tan sols n'ha rebut 13. En definitiva, unes estadístiques que només poden merèixer elogis però que malauradament han passat a un segon pla per la situació econòmica del club i, sobretot, pels salaris que aquest deu als jugadors.

El Manacor podria fer vaga
Efectivament, si la situació no canvia en breu, la plantilla podria arribar a fer vaga. En aquests moments, la cosa està així: el club els deu els sous dels dos darrers mesos i la junta directiva té el termini d'una setmana (és a dir, fins al final de la setmana que ve) per pagar als jugadors. Si no, es prendran mesures i la més possible és, ara per ara, que els jugadors es declarin en vaga. Dit d'una altra manera, deixaran d'entrenar i, el que és més important, deixaran de disputar els enfrontaments de cada jornada.

Un problema arrossegable
Amb tot, sembla que aquesta vegada la sang no arribarà al riu, ja que fonts relacionades amb el club preveuen que s'aconseguirà un préstec i els jugadors cobraran allò que se'ls deu. El problema, però, no s'esvaeix tan fàcilment. La qüestió és: en els pròxims mesos la plantilla continuarà cobrant? Ho farà en el termini que està previst? D'on treuran el president i la seva junta directiva els doblers per pagar els jugadors? S'obren molts interrogants que s'hauran d'anar resolent a mesura que passin els mesos. En qualsevol cas, és obvi que aquestes no són, ni de prop, les millors condicions per fer feina en un club de futbol ni en cap altre lloc.

A l'espera
Algun mitjà de comunicació ha anunciat que l'equip del Sant Rafel es plantejava fitxar Manel, un jugador que va entrenar fins al desembre amb el conjunt pitiús, i donar la baixa federativa a Toño, un des lesionats que té l'equip. Bé, nosaltres hem parlat amb l'entrenador, Mario Ormaetxea, i la cosa no ha anat ben bé així. Efectivament, Toño està lesionat, però encara se li estan fent proves per saber exactament l'abast de la lesió. Si finalment es confirma que té trencats els lligaments i, per tant, estaria de baixa entre 6 i 7 mesos, llavors sí es plantejarien donar-li la baixa federativa durant aquesta temporada per poder fitxar un altre jugador. Ara bé, el mateix Ormaetxea ja ens ha confirmat que Manel no s'incorporarà a la plantilla. De moment, no ens ha pogut parlar de cap nom (si finalment hi ha l'esmentada incorporació), però està clar que serà un home que ja estigui jugant a Eivissa.

L'aventura de Kevin
El porter mallorquí Kevin Ulbrihz, que va militar les tres darreres temporades en el Valladolid B, ha decidit emprendre una nova aventura que el durà fins a Grècia. El jove porter, de 21 anys, jugarà a partir d'ara amb el Panaitolikos de la ciutat grega d'Agrinio, un equip que disputa la segona divisió del país. Després d'entrenar amb l'equip del Poblera, Kevin va fer una prova amb el conjunt grec, amb el qual, finalment, ha firmat un contracte pels propers tres anys. Des d'aquí li desitjam tota la sort possible en aquesta nova experiència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.