algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Un Barça espectacular

Els de Pep Guardiola escombren el Reial Saragossa amb una exhibició de futbol i ja lideren el campionat amb tres punts d'avantatge respecte del segon

39192
Els jugadors del Barça celebren un dels gols del seu equip. | ALBERT GEA
FC BARCELONA 6
SARAGOSSA 1

FC BARCELONA: Valdes, Puyol, Piqué, Chigrynskiy, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Messi, Iniesta i Ibrahimovovic.
Bojan per Ibrahimovic, Jeffren per Xavi i Márquez per Piqué.

REIAL SARAGOSSA: Carrizo, Pulido, Pablo Amo, Pavón, Paredes, Gabi, Abel Aguilar, Pennant, Ander Herrera, Jorge López i Arizmendi Lafita per Pennant i Ewerthon per Arizmendi.

GOLS:
1-0: minut 23, Keita.
2-0: minut 28, Ibrahimovic.
3-0: minut 41, Keita.
4-0: minut 56, Ibrahimovic.
4-1: minut 78, Jorge López.
5-1: minut 80, Messi.
6-1: minut 85, Keita.

ÀRBITRE
: Paradas Romero (Comité andalús). Amonestà Gabi i Abel Aguilar per part del Reial Saragossa.

El Barça passà per damunt del Reial Saragossa, recuperà l'estatus que alguns pensaven que havia perdut i pegà un fort cop a la part baixa de la taula de la Lliga en una exhibició que sentencià el partit en la primera part amb els gols d'Ibrahimovic i de Keita, per partida doble. La primera part ‘només' acabà amb un tres a zero favorable als campions. Però pogueren ser sis. Després de dues claríssimes ocasions de Messi, Keita inaugurà el marcador del Camp Nou en el minut 24 en rematar de cap una centrada perfecta del crac argentí. Cinc minuts després, Ibrahimovic, de falta directa, afusellà Carrizo i posà el dos a zero, que fou ampliat abans del descans, un aaltra vegada, per Keita, després d'una gran jugada per la banda del davanter suec. Els de Marcelino no ensumaren la pilota en aquesta primera part.

No canvià la decoració en la represa: atac i gol blaugrana, triangulacions impossibles per a un altre equip del món, i un món de màgia en cada jugada a peus d'Iniesta, Messi, Ibrahimovic i Xavi. En el minut 56, Ibrahimovic marcà el quart gràcies auna passada de l'altre bigolejador del duel, Keita. En el minut 78 Jorge López va fer el gol de l'honor per al conjunt aragonès i dos minuts després Messi, de vaselina, col·locà el cinquè. Keita completà, amb un altre golarro de cap, la gran nit. El Saragossa no existí ahir. El Barça fou, simplement, espectacular.

Keita: "Mai no hem dubtat de nosaltres"

El migcampista Seydou Keita féu ahir, possiblement, el duel més espectacular d'ençà que arribà al FC Barcelona. Marcà el seu primer hat-trick i confirmà que, a part de ser un jugador tàcticament perfecte, també té gol. Malgrat marcar tres gols, Keita assegurà que "avui he fet tres gols, tot i que no és la meva especialitat, però és millor que en un equip marquin els davanters". Quan li demanaren sobre si la golejada davant el Reial Saragossa acabava amb els dubtes generats després de l'empat a València i la derrota dimarts passat davant el Rubin a Champions, el jugador de Mali assegurà que "aquesta victòria no serveix per recuperar la confiança, perquè els jugadors mai no hem dubtat de nosaltres mateixos. Som un equip molt fort psicològicament".

Respecte de les bromes d'alguns companys que li feren al final del partit (que li llevaven la pilota que li pertany per fer tres gols), Keita va explicar que "no acostum a fer tant de gols com Messi i com Ibrahimovic, i per això m'han fet aquestes bromes. Tanmateix, la pilota serà a casa anit". El Barcelona va recuperar ahir el futbol que l'ha fet campió de tot, i el bon humor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.